digital signage mortgage company

Gil Hypotheken en Verzekeringen Moderniseert Klantcommunicatie met Castit

Ontdek hoe dit Hypotheek en -Verzekeringskantoor Castit inzet om op een efficiënte en moderne manier te communiceren met klanten.

Maak Kennis Met...

...Gil Hypotheken en Verzekeringen, een regionaal hypotheek advieskantoor gevestigd in Almelo. Aan de hand van ruim 35 verschillende banken- en geldverstrekkers selecteren ze voor u de best passende hypotheek.

 

digital signage mortgage company 

De Uitdaging

Gil Hypotheken en Verzekeringen had behoefte aan een dynamische en flexibele manier om bedrijfsgerelateerde informatie zoals hypotheekmogelijkheden en verzekeringspolissen te delen. Daarnaast wilden ze ook algemene informatie zoals nieuws- en weersupdates delen met hun bezoekers. De steeds veranderende aard van de hypotheek- en verzekeringsbranche maakte het moeilijk om met statische borden en gedrukte materialen actuele informatie te verstrekken. Gil besefte dat deze traditionele communicatiemiddelen niet voldeden aan hun behoeften en zij zochten daarom naar een moderne oplossing.

 

De Oplossing

Castit biedt een robuuste en gebruiksvriendelijke narrowcasting oplossing die perfect aansluit bij de behoeften van Gil Hypotheken en Verzekeringen. De oplossing bestaat uit drie belangrijke onderdelen:

  1. Templates op maat: In het Castit systeem kan Gil templates creëren in de huisstijl van hun bedrijf. Zo kunnen ze content op een aantrekkelijke en consistente manier presenteren aan klanten en bezoekers. 
  2. Real-time Informatie: Dankzij de apps op het Castit-platform kan Gil real-time informatie van het web halen en dit direct op hun schermen weergeven. Denk aan weersvoorspellingen, nieuwsberichten en andere actualiteiten. 
  3. Gebruiksvriendelijke Interface: De intuïtieve interface van Castit maakt het voor Gil eenvoudig om content te beheren en bij te werken. Geen ingewikkelde procedures of uitgebreide training; met slechts een paar klikken kunnen zij hun scherm updaten.

 

De Resultaten

De implementatie van Castit’s narrowcasting oplossing resulteerde in aanzienlijke voordelen voor Gil Hypotheken en Verzekeringen:

  1. Grotere Betrokkenheid: Klanten zijn beter geïnformeerd over de diensten van Gil. Dit leidde tot een toename in de klantbetrokkenheid en de algehele tevredenheid. 
  2. Verbeterde Klanttevredenheid: Beter ingelichte klanten zijn meer tevreden. Bovendien worden klanten nu geïnformeerd over meer algemene zaken, zoals het weer en het nieuws.
  3. Moderne Uitstraling: Het gebruik van een digitale oplossing geeft Gil een moderne uitstraling en positioneert hen als een innovatieve speler in de financiële dienstverlening.

 

digital signage mortgage company website

 

Conclusie

Door de samenwerking met Castit kan Gil Hypotheken en Verzekeringen zijn klanten op een moderne en efficiënte manier informeren. Het Castit systeem biedt uitgebreide mogelijkheden om gepersonaliseerde content op te maken en real-time informatie van het web te tonen op het scherm.

Bent u ook op zoek naar een flexibel narrowcasting systeem om uw klanten, bezoekers en/of medewerkers op de hoogte te houden? Verken ons systeem door een gratis account aan te maken of neem contact op voor meer informatie.

 

Neem contact op!

More works

Castit Digital Signage Resellers

Ontdek hoe narrowcasting voor de horeca branche ook een uitstekende manier kan zijn om de communicatie met gasten te verbeteren.

Lees verder
Connetz using Castit Digital Signage Software

Ontdek hoe Connectz Castit narrowcasting gebruikt om effectiever met medewerkers en klanten te communiceren en hen te informeren

Lees verder
de boer screenshot

Ontdek hoe Castit De Boer Advies & Notariaat hielp de klantbetrokkenheid te verbeteren en hun merkidentiteit te versterken door middel van een robuust en betrouwbaar narrowcasting platform.

Lees verder

Samen wisselen we kennis uit, doen we inspiratie op en stemmen we Castit af op uw klanten en uw industrie

Powered by FFWD