Customizing Your Signage with Castit

Gebruik uw Google Chromecast als Digital Signage Player en Tover Elk Apparaat om tot een Digitaal Informatiescherm

Gebruik Google Chromecast met Google TV in combinatie met Castit narrowcasting software en maak het broadcasten nóg makkelijker! - Probeer het nu gratis

Betaaldbaarheid en efficientie voorop: regel uw digital signage met de Chromecast met Google TV

Betaaldbaarheid en efficientie voorop: regel uw digital signage met de Chromecast met Google TV

Castit heeft een efficiënte oplossing ontwikkeld waarmee u uw Chromecast met Google TV kunt gebruiken als digital signage player. U kunt dan via de Chromecast content sturen naar uw gewenste scherm(en).

Castit biedt u een uitgebreide toolkit waarmee u narrowcasting content kunt verzorgen. Zo kunt u makkelijke producten onder de aandacht brengen, belangrijke mededelingen doen of uw publiek entertainen via digitale informatieschermen. Omdat u Castit ook kunt gebruiken met de Chromecast, is het een betaalbare en toegankelijke narrowcasting oplossing voor iedereen.

Een korte introductie van Castit digital signage voor Google Chromecast met Google TV

Bedrijven zoeken innovatieve manieren om de aandacht van hun bezoekers te trekken. Digital signage, ook wel narrowcasting genoemd, is daar een goede oplossing voor. Het is een moderne manier van informatievoorziening - gemaakt om elke gewenste soort informatie te tonen op schermen. Hier vindt u meer informatie over wat narrowcasting precies inhoudt.

Het kan echter een uitdaging zijn als u verschillende digital signage schermen tegelijk in beheer heeft. Hoe houdt u alle ballen omhoog en zorgt u ervoor dat elk scherm wordt voorzien van relevante en aantrekkelijke content? Castit is daar volledig voor uitgerust. Onze oplossing is geschikt voor voor een brede reeks mediaplayers en apparaten, ook als u met uw Google Chromecast digital signage wil gaan gebruiken.

De Kracht van Digital Signage

Digital signage heeft enorme voordelen ten opzichte van traditionele en analoge informatievoorzieningen. Onder andere door:

 • Meer de aandacht te trekken: door middel van een uitgebreide toolkit kunt u uw digital signage content in een dynamisch en aantrekkelijk jasje steken. Uit studies komt naar voren dat digitale content meer de aandacht trekt en beter blijft hangen.

 • Uw merk beter te presenteren: u kunt uw merk sterk naar voren laten komen op digitale informatieschermen - houd bezoekers op de hoogte van laatste ontwikkelingen, acties en producten en laat zien waar uw bedrijf voor staat.

 • Verkoop te stimuleren: dynamische en engagerende advertenties kunnen een stimulans zijn voor verkoopcijfers. Meer aandacht en betrokkenheid leidt tot meer omzet.

 • Real-time informatie te leveren: met digital signage kunt u informatie delen die écht up-to-date is. Wijzigingen kunnen snel worden doorgevoerd en real-time informatie kan worden gegenereerd vanuit bestaande webbronnen.

Castit Digital Signage software: de belangrijkste features

Castit is een alles-in-één narrowcasting oplossing, waarmee u binnen een paar eenvoudige stappen gewenste content kunt delen met uw publiek. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface, allesomvattende features en is de ideale optie als u op zoek bent naar narrowcasting voor Google Chromecast met Google TV. Een aantal van de mogelijkheden met ons narrowcasting systeem:

 1. Het creëren en beheren van content.
 2. Integreren van onze digital signage met Google Chromecast.
 3. Templates creëren en kant-en-klare apps broadcasten.
 4. Digital signage schermen beheren en monitoren op afstand.
 5. Verschillende uitzendingen inplannen.
 6. Op maat gemaakt design op basis van uw huisstijl.
 7. Real-time updates en informatie.
 8. Analytics en rapportages.
 9. Gebruiksvriendelijke interface.
 10. “Multi-screen management” - het beheren van meerdere schermen tegelijkertijd.

De voordelen van Castit digital signage

Castit narrowcasting kan een uitkomst zijn voor bedrijven die hun digitale informatievoorziening naar een hoger niveau willen brengen en digital signage met Google Chromecast willen combineren. Een aantal voordelen van Castit narrowcasting zijn:

 1. Gebruiksvriendelijkheid

 2. Betaalbaarheid

 3. Flexibiliteit en schaalbaarheid

 4. Real-time updates

 5. Meer betrokkenheid

 6. Centraal punt voor beheer van schermen

Heeft u nog vragen over Castit? Hier vindt u meer informatie over Castit en onze terminologie.

Digital signage met Google Chromecast: hoe werkt het?

Digital signage met Google Chromecast: hoe werkt het?

Digital signage met Google Chromecast werkt simpel maar effectief. Met het kleine apparaatje kunt u elk scherm omtoveren tot narrowcasting. De Chromecast met Google TV is een dongeltje dat wordt ingeplugd in de HDMI-poort van een scherm of monitor. Het is een tussenschakel tussen het scherm en de "afstandsbediening" (een telefoon, tablet of computer) via het lokale WIFI-netwerk, waarop u toegang heeft tot het narrowcasting systeem en content beheert en uitzendt. Via de Google Chromecast wordt de content vanuit het narrowcasting systeem naar de schermen gezonden.

Zodra een gebruiker in het narrowcasting systeem content creëert of selecteert en deze wil casten naar het scherm, wordt er een opdracht naar de Chromecast met Google TV gestuurd. Het apparaatje wordt geïnstrueerd om de inhoud op te halen en af te spelen op het scherm. De Chromecast haalt vanaf dat moment zelf verder de content op vanuit de internetbron; het narrowcasting scherm werkt dan zelfstandig en heeft geen continue aandacht nodig van gebruikers.

De Chromecast met Google TV ondersteunt een brede reeks aan apps en streamingsdiensten. Naast het streamen van narrowcasting content, kan de Chromecast ook worden gebruikt voor andere doeleinden. Bovendien kunt u de Chromecast inpluggen in elk apparaat, en altijd wisselen van monitor of scherm. Een klein apparaatje biedt u zo een zeer veelzijdige oplossing.

Het instellen en gebruiken van Castit digital signage op de Google Chromecast

Het instellen van Castit digital signage op de Chromecast met Google TV is niet moeilijk. We lopen er stap voor stap doorheen:

 1. Maak een Castit account aan: maak hier een gratis account aan. Bij behoefte aan een meer uitgebreide versie met meer functionaliteiten kunt u kiezen voor een licentie.

 2. Download de Castit app: Nadat u een account heeft aangemaakt, downloadt u de Castit app op het apparaat vanaf waar u toegang heeft tot het systeem en de content beheert en cast. De app wordt ondersteund door diverse platformen, waaronder Windows, Linux en Android.

 3. Verbind de Chromecast met Google TV met uw scherm: Plug de Chromecast in de HDMI-poort van het scherm of de monitor die u wil gebruiken als digital signage scherm.

 4. Start de Castit app op: Open de eerder geïnstalleerde Castit app op uw apparaat en log in met uw gegevens.

 5. Creeër content en plan in: Gebruik de Castit app om eenvoudig en snel dynamische en boeiende content te creëren. Upload afbeeldingen, video’s en slideshows en breng ze samen tot verschillende uitzendingen bestemd voor verschillend publiek. Plan de uitzendingen op het gewenste tijdstip.

 6. Maak verbinding met de Chromecast met Google TV: Zodra uw content klaarstaat om gecast te worden, kunt u de Chromecast met Google TV selecteren in de app - deze worden automatisch gedetecteerd.

 7. Begin met broadcasten: U kunt uw content casten naar de geselecteerde Chromecast met Google TV. Deze wordt dan op het scherm getoond. Voila! Uw digital signage met Google Chromecast is up-and-running.

Zo kunt u met de Chromecast met Google TV elk scherm omtoveren tot digital signage en uw publiek voorzien van boeiende en relevante content.

Wilt u gebruik maken van de aanbieding en een gratis Chromecast met Google TV ontvangen?

Claim Nu!

Is Digital Signage met Google Chromecast iets voor u?

Is Digital Signage met Google Chromecast iets voor u?

De Chromecast kan een handige oplossing zijn voor digital signage en heeft veel voordelen voor bedrijven. De betaalbaarheid van het apparaat is het grootste voordeel: de Google Chromecast met Google TV is met een prijs van gemiddeld 40 euro een stuk goedkoper dan de meeste andere digital signage players. Bovendien is de Google Chromecast geschikt voor veel apparaten, waardoor je met bijna elk scherm wel uit de voeten kunt. En het is een eenvoudige oplossing die snel klaar voor gebruik is.

Echter is de Google Chromecast vooral bestemd voor particuliere consumenten. Het bevat alle belangrijke basics van digital signage maar voor geavanceerde functionaliteiten is het minder geschikt. Bovendien kan het niet op afstand worden bediend; u moet in de buurt zijn om content naar het apparaat te kunnen zenden. Het hangt dus af van uw wensen en vereisten of dit de geschikte oplossing voor u is.

Voor kleinschaliger gebruik is de Google Chromecast met Google TV zeer geschikt. Vooral als u op de kosten wil letten. Of als u de stap naar digital signage wilt maken, maar niet weet waar u moet beginnen. Digital signage met Google Chromecast is dan een hele toegankelijke en gebruiksvriendelijke manier om hiermee kennis te maken.

Wat kost digital signage van Castit?

Wat kost digital signage van Castit?

Castit biedt verschillende prijsplannen die geschikt zijn voor verschillende situaties, afhankelijk van de behoefte en benodigdheden voor digital signage. U vindt de prijsplannen hier. Door de flexibiliteit van onze pakketten maken we Castit digital signage beschikbaar voor zowel grote als kleine bedrijven, van start-ups tot grote ondernemingen.

De prijs is afhankelijk van het aantal schermen, de vereiste functionaliteiten en de support die u nodig heeft. Als u speciale wensen heeft, maken we voor u een offerte op maat. 

De investering in Castit digital signage kan u zowel op de korte als lange termijn veel voordelen opleveren. Bedrijven gebruiken Castit als marketingtool en delen productinformatie en aanbiedingen, om zo de verkoop te stimuleren. Ook is het een veelgebruikte oplossing om de interne communicatie binnen uw organisatie te verbeteren. Het is een betaalbare en effectieve tool waarmee u uw digital signage naar een hoger niveau kunt tillen.  

Digital Signage met Google Chromecast samengevat

Digital signage met de Chromecast met Google TV is:

 1. Een betaalbare oplossing: de Google Chromecast met Google TV is veel goedkoper dan andere digital signage players
 2. Eenvoudig in gebruik: binnen een paar stappen is het apparaatje geinstalleerd en kunt u beginnen met het streamen van narrowcasting content. Ook voor minder technische mensen is dit een fluitje van een cent.
 3. Op de Google Chromecast met Google TV heeft u toegang tot een brede en gevarieerde reeks apps en streamingsdiensten. Zo heeft u bezoekers veel te bieden. 
 4. De Chromecast kan worden geinstalleerd op bijna elk apparaat, wat betekent dat u bijna elk scherm kunt omtoveren tot digital signage.

Deze voordelen zorgen ervoor dat digital signage met Google Chromecast een toegankelijke en efficiente manier is om informatie te delen met bezoekers, klanten en medewerkers.

Begin vandaag nog met broadcasten: maak een gratis Castit account aan, download de app en gebruik uw Chromecast met Google TV om content te streamen.

Wilt u gebruik maken van de aanbieding en een gratis Chromecast met Google TV ontvangen?

Claim Nu!

Powered by FFWD