Connetz using Castit Digital Signage Software

Connectz: Communicatie en Informatievoorziening in een Nieuw Jasje

Castit heeft voor Connectz een narrowcasting oplossing gerealiseerd met als doel de klantcommunicatie te verbeteren. Door middel van boeiende content en real-time informatie vanuit het Castit CMS hebben zij de klantbetrokkenheid aanzienlijk verhoogd!

Introductie

Connectz is specialist op het gebied van Telecom, WiFi en Smart Home, en kan door uiteenlopende expertisegebieden een technologische totaaloplossing bieden voor iedereen. Zij delen hun werkwijze en de ontwikkelingen binnen hun bedrijf graag met de klant. Door een narrowcasting oplossing af te nemen bij Castit kunnen zij zichzelf op een aantrekkelijke manier presenteren en up-to-date informatie verschaffen aan hun klanten. Klanten worden zo beter geïnformeerd en betrokken in het bedrijfsproces.

Aantrekkelijke Klantpresentaties

Connectz heeft gekozen voor één narrowcasting scherm, met een complete presentatie die alle facetten van hun bedrijf op een aantrekkelijke manier in kaart brengt. Hun werkwijze, diensten, prijzen en nieuwsupdates worden gepresenteerd aan klanten middels video’s, afbeeldingen en korte teksten. Door de hoge attentiewaarde van het narrowcasting scherm worden klanten meer betrokken en beter geïnformeerd.

Handige Functionaliteiten in het Castit CMS

Connectz maakt veelvuldig gebruik van de afspeellijsten en bibliotheek in het Castit CMS. Zij uploaden verschillende afbeeldingen, video’s en bestanden en gebruiken deze om visueel aantrekkelijke presentaties samen te stellen. In het CMS maken zij een contentplanning; er wordt ingesteld welke informatie wanneer wordt getoond op de schermen. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat de juiste boodschap op het juiste moment wordt overgebracht. In de ‘Slide Creator’ staan een aantal templates in de huisstijl van Connectz. Deze kunnen ze gebruiken om nieuwe presentaties aan te maken of snel wijzigingen aan te brengen in huidige presentaties. Bij wijzigingen kan er snel worden geanticipeerd. Het narrowcasting scherm van Connectz is zo altijd up-to-date.

Castit Apps voor Connectz

Connectz maakt bovendien gebruik van een aantal standaard apps die wij aanbieden. Met de Klok en Weer apps informeren zij klanten over de tijd en weersverwachting. Dit is een informatieve widget tussen presentaties door. Met de Website naar Castit app wordt de website van Connectz getoond op het narrowcasting scherm en wordt er automatisch gescrold door de opgegeven pagina. De applicatie vernieuwt de weergave waardoor de informatie altijd up-to-date is. Connectz maakt het meest gebruik van de YouTube Embedded functionaliteit, waarmee ze YouTube video’s kunnen toevoegen aan hun klantpresentatie.

Verbeterde Klantpresentaties en Meer Betrokkenheid

De samenwerking met Castit heeft ervoor gezorgd dat Connectz zich op een unieke manier kan presenteren aan klanten. In het narrowcasting systeem kunnen visueel aantrekkelijke presentaties worden opgemaakt en real-time informatie worden opgehaald. Hiermee worden klanten geïnformeerd over diensten en prijzen en op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen bij Connectz, maar ook over meer algemene zaken zoals de weersverwachting of de tijd. De klant wordt écht betrokken en krijgt een exclusief inkijkje in de wereld van Connectz.

Conclusie

Met het Castit narrowcasting systeem heeft Connectz nu alles in huis om klanten op een moderne manier te informeren en hen te betrekken bij bedrijfsontwikkelingen. De verschillende functionaliteiten en apps in het Castit CMS maken dit een stuk makkelijker. Met een paar simpele stappen kan Connectz hun narrowcasting scherm onderhouden en de klant ten alle tijden voorzien van relevante en up-to-date informatie.

Bent u ook op zoek naar een efficiente manier om met uw bezoekers en medewerkers te communiceren? Neem contact met ons op!

Neem contact op!

More works

Castit Digital Signage Resellers

Ontdek hoe narrowcasting voor de horeca branche ook een uitstekende manier kan zijn om de communicatie met gasten te verbeteren.

Lees verder
de boer screenshot

Ontdek hoe Castit De Boer Advies & Notariaat hielp de klantbetrokkenheid te verbeteren en hun merkidentiteit te versterken door middel van een robuust en betrouwbaar narrowcasting platform.

Lees verder
digital signage for service companies

Ontdek hoe Castit narrowcasting de klantcommunicatie en -betrokkenheid bij deze Zwolse kapperszaak heeft verbeterd.

Lees verder

Samen wisselen we kennis uit, doen we inspiratie op en stemmen we Castit af op uw klanten en uw industrie

Powered by FFWD