Castit outstanding narrowcasting software

Castit narrowcasting - alles wat u moet weten. 

Op deze pagina vindt u meer informatie over de narrowcasting gericht op Castit. Wij behandelen alle vragen aan de hand van een FAQ. Na het lezen van deze pagina weet u precies hoe Castit in werking gaat. Bent u nog niet zo thuis in narrowcasting, en wilt u weten wat het over het algemeen inhoudt? Dan kunt u terecht op deze pagina.

Bieden jullie ook hardware?

Bieden jullie ook hardware?

Op onze hardware pagina vindt u meer informatie over de hardware die u nodig heeft om met narrowcasting te beginnen. Wij kunnen u hardware (players, audiovisuele displays) leveren, maar u kunt ook gebruik maken van uw eigen materiaal.

Waar staat Castit narrowcasting voor?

Waar staat Castit narrowcasting voor?

Castit, is narrowcasting software die staat voor innovatie en multi inzetbaarheid met uitstekende professionele support. Castit is onlangs door Finances Online uitgeroepen tot Rising Star in 2023 en neemt in hoog tempo de narrowcasting markt over. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop, het heeft een breed scala aan functionaliteiten en is gemakkelijk te integreren met allerlei soorten interne systemen.

U kunt het gratis gebruiken zolang u wilt, upgraden naar een betaald plan, of het laten aanpassen aan de behoeften van uw organisatie. Met Castit heeft u vrijwel onbegrensde mogelijkheden, en levenslange ondersteuning is gegarandeerd. Na de implementatie staat u er niet alleen voor. Castit is een uitstekende keuze voor het uitzenden van relevante informatie naar schermen en het verbeteren van de bezoekerservaring.

Kun je jullie narrowcasting op Google Chromecast installeren?

Kun je jullie narrowcasting op Google Chromecast installeren?

Castit narrowcasting heeft onlangs een Google TV app gelanceerd en werkt naadloos samen met Chromecast. Met de laatste versie van Chrome Cast in combinatie met Google TV kunt u de player van Castit downloaden en starten met uitzenden. De Castit narrowcasting player app is in de Google play store te vinden. De Google Chromecast met Google TV wordt ingeplugd in het narrowcasting beeldscherm, en bewerkstelligt dus de verbinding tussen het scherm en het narrowcasting systeem. U kunt de Google Chromecast met Google TV aanschaffen voor een relatief lage prijs. Hierdoor blijft narrowcasting betaalbaar voor iedereen. Op deze pagina hebben we de voor- en nadelen voor u op een rijtje gezet.

Wat kost narrowcasting?

Wat kost narrowcasting?

Het online narrowcasting platform van Castit is gratis te gebruiken. Daarnaast bieden we diverse prijsmodellen. Als u uw beeldscherm op afstand wil voorzien van content zijn de kosten 19 euro per maand. Als u meerdere narrowcasting schermen of specifieke wensen heeft, dan doen wij u een aantrekkelijk aanbod. Neem een kijkje op deze pagina voor meer informatie over onze prijsmodellen.

Wat valt er onder jullie gratis narrowcasting software?

Wat valt er onder jullie gratis narrowcasting software?

Castit is gratis als u het gebruikt op de computer waarop u ook het content management systeem gebruikt. Dit betekent dat het beeldscherm waarop u inlogt, tegelijkertijd het narrowcasting scherm is. Het narrowcasting platform van Castit is op deze manier gratis te gebruiken. U kunt zich hier registreren.

Welke software heb ik nodig voor narrowcasting?

Welke software heb ik nodig voor narrowcasting?

Voor de externe narrowcasting player kunt u bij Castit speciale software downloaden en installeren. Dat kan op een computer, een tablet, een touchscreen of op het beeldscherm of televisie zelf. Om content naar het scherm te sturen kun je het online systeem van Castit gebruiken. Alle downloadlinks van onze software zijn op deze pagina te vinden; voor welk apparaat dan ook. Ook vind u hier de link naar de websoftware.

Is het Castit narrowcasting systeem complex?

Is het Castit narrowcasting systeem complex?

We begrijpen dat het soms uitdagend kan zijn om met narrowcasting te starten, vooral voor mensen die niet thuis zijn in de IT. Wanneer u een gratis account aanmaakt en inlogt, staat er een producttour voor u klaar die u wegwijs maakt in het systeem, u begeleidt bij het maken van een narrowcasting uitzending, en u helpt bij het klaarstomen van uw eerste scherm. Niet te lang, kort maar krachtig, en na het volgen van deze tour bent u klaar om te broadcasten.

In welke branches zijn jullie actief?

In welke branches zijn jullie actief?

De meeste aanvragen krijgen wij vanuit het bedrijfsleven. Echter zegt dat niets over de geschiktheid van narrowcasting in andere branches. Wij hebben een breed klantenbestand dat varieert van kantoorpanden en onderwijsinstellingen tot regionale ziekenhuizen en kappersketens. In elke branche wordt traditionele nieuwsverspreiding langzaam vervangen door digitale communicatie. Ook is er veel behoefte aan het verbeteren van de interne communicatie en het verspreiden van marketinginformatie via beeldschermen. Op onze portfolio pagina kunt u een kijkje nemen tussen onze voltooide en lopende narrowcasting projecten.

Biedt Castit ook interactieve narrowcasting?

Biedt Castit ook interactieve narrowcasting?

Castit narrowcasting kan op twee manieren de interactieve doelgroep aantrekken. Ten eerste bieden wij de "screen to mobile" functionaliteit, waarbij er een QR-code wordt gegenereerd die zichtbaar is op het beeldscherm. Bezoekers kunnen deze code scannen en krijgen meer informatie over het desbetreffende onderwerp. Op een narrowcasting scherm kan niet alles worden getoond, dus op deze manier deelt u aanvullende informatie met de bezoeker en wordt nieuwsgierigheid gewekt. Ten tweede ontwikkelen wij ook touch applicaties, zodat bezoekers zelf informatie op kunnen zoeken op touchscreens. Narrowcasting kan dan als second screen dienen (zie verderop).

Wat verstaan jullie onder het Castit narrowcasting systeem?

Wat verstaan jullie onder het Castit narrowcasting systeem?

De software van Castit is zo ontwikkeld dat deze grote netwerken aan narrowcasting schermen en touchscreens aan en een maximale uptime kan garanderen. Cast it software is voorzien van allerlei tools die je niet direct ziet. Het caching mechanisme zorgt ervoor dat bij kleine internetstoring uw beeldscherm gewoon uw content blijft afspelen. Onze health monitor zorgt ervoor dat u preventief kunt acteren en eventueel op afstand uw player kunt herstarten. Castit beschikt ook over een zogenoemde kiosk mode voor touchscreen applicaties.

Wat bedoelen jullie met second screen?

Wat bedoelen jullie met second screen?

Als u een touchscreen of een kiosk wil inzetten zodat uw publiek of bezoekers informatie kan opvragen dan hebben wij daar een unieke tool voor. Met onze second screen technologie start het tweede onderliggende scherm nadat men het scherm heeft aangeraakt. Dit betekent dat uw scherm dient als narrowcasting, totdat deze wordt aangeraakt en de interactieve applicatie wordt geactiveerd. Castit beschikt ook over een sensor die detecteert of er iemand dichtbij het scherm staat. Een ideale manier om een touchscreen applicatie, bijvoorbeeld een digitale receptie met onze narrowcasting software te combineren.

Wat zijn Castit Apps?

Wat zijn Castit Apps?

Castit Apps halen automatisch informatie op van diverse databronnen. De apps zijn gratis en eenvoudig te gebruiken. Bij narrowcasting apps kan u denken aan actuele informatie die wordt gegenereerd vanuit externe bronnen, bijvoorbeeld over het openbaar vervoer, weer, verkeer, nieuws en sociale media. Wilt u een app op maat door ons laten ontwikkelen voor intern gebruik, dan kan dat uiteraard ook. Een overzicht van alle Castit apps vindt u op deze pagina.

Op welke apparaten kan ik Castit narrowcasting draaien?

Op welke apparaten kan ik Castit narrowcasting draaien?

Castit narrowcasting wordt ondersteund door diverse platformen, zodat u met elk type beeldscherm aan de slag kunt. Denk aan Windows, Linux, Android, LG, Samsung, Philips Android, Android TV en ChromeOS.

Is Castit narrowcasting op afstand bestuurbaar?

Is Castit narrowcasting op afstand bestuurbaar?

Met onze gratis versie kunt u uw narrowcasting beheren vanaf hetzelfde scherm dat u gebruikt om de content te tonen. Voor een klein bedrag per maand heeft u vanaf elk apparaat toegang tot het CMS en kunt u altijd en overal uw narrowcasting scherm(en) van content voorzien. U hoeft dan niet in de buurt te zijn.

Ik heb al een narrowcasting scherm. Hoe kan ik deze klaarstomen voor gebruik?

Ik heb al een narrowcasting scherm. Hoe kan ik deze klaarstomen voor gebruik?

Door onze software te downloaden via onze website en te installeren op uw beeldscherm, computer of Chromecast met Google TV kunt u beginnen met uw eigen narrowcasting scherm. Uiteraard kunt u ook een mediaplayer bij ons afnemen. Onze producttour in het CMS helpt u een handje bij het activeren van uw eerste scherm.

Kan ik re-seller worden van Castit en wat kunnen jullie beteken?

Kan ik re-seller worden van Castit en wat kunnen jullie beteken?

Castit heeft als één van de keypoints het optimaal ontzorgen van onze partners. U kunt een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Cast it is selectief in het samenwerken met partners ten einde de beloofde kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Met Castit hebben we als doel u volledig te ontzorgen, een hoge uptime te garanderen en de installatie zo makkelijk mogelijk te maken op uw eigen geselecteerde hardware.

Castit geeft u de mogelijkheid om uw eigen te klanten te beheren en te monitoren via onze healthmonitor. Indien nodig bieden we op een snelle manier ondersteuning via onze professionele support desk. Uiteraard blijven we dan bescheiden op de achtergrond. Het zijn tenslotte uw klanten. We maken graag een afspraak. Meer informatie vindt u hier.