partners

Een narrowcasting systeem zonder kopzorgen dat naadloos aansluit op uw eigen hardware

Met Castit narrowcasting heeft u een partner die voor u nieuwe inkomstenstromen kan genereren, terwijl we tegelijkertijd, op de achtergrond, de stabiliteit en professionele ondersteuning kunnen garanderen.

Krachten bundelen met Castit narrowcasting software

Krachten bundelen met Castit narrowcasting software

Sinds 2010 toonaangevend in de Digital Signage markt!

Door de samenwerking aan te gaan met Castit heeft u niet alleen toegang tot onze geavanceerde narrowcasting software, maar kunt u tevens gebruik maken van alle kennis en ervaring die wij de afgelopen 20 jaar hebben opgebouwd. Ons team van experts heeft als doel een gebruiksvriendelijke en professionele narrowcasting oplossing te ontwikkelen voor uw bedrijf - of u nu een partner, reseller of klant bent. Castit is een geavanceerd product waarmee u altijd de juiste boodschap met uw publiek deelt. Ontdek hieronder de voordelen van narrowcasting oplossingen voor u als partner.

Professionele ondersteuning

Professionele ondersteuning

Bescheiden op de achtergrond

Achter de schermen zijn wij voortdurend bezig om ervoor te zorgen dat uw digital signage up-and-running is en optimaal werkt. Onze narrowcasting software is compatibel met meerdere platformen en is binnen slechts een paar stappen klaar om te gebruiken. Met een op maat gemaakt CMS en uw eigen toestemmingssysteem en monitoring tool bent u altijd in charge en zorgt u ervoor dat de content op uw narrowcasting schermen altijd up to date is.

Als u Castit narrowcasting gebruikt bieden wij altijd support. Een team aan experts op het gebied van narrowcasting oplossingen beantwoordt graag al uw vragen. En voor klanten die een specifieke functionaliteit nodig hebben, breiden wij onze software graag uit. We ontwikkelen graag nieuwe applicaties of functionaliteiten in de gewenste huisstijl, of koppelen al bestaande software aan ons narrowcasting systeem.

Interessant verdienmodel en ook nog leads

Interessant verdienmodel en ook nog leads

Dat heeft het Castit partnerprogramma voor u in petto

Met ons partnerprogramma krijgt u niet alleen toegang tot onze narrowcasting software, maar genereren wij ook leads voor u in uw regio. Met onze marketingkennis zorgen wij ervoor dat u een goede positie krijgt op de markt! Ons narrowcasting systeem trekt aandacht!

Bent u benieuwd of wij al een partner / re-seller hebben in uw regio? Ontdek het vandaag nog!

En ga de samenwerking met ons aan.

Ja, ik wil mijn scherpe inkoop tarieven weten.

Hardware onafhankelijk voor AV bedrijven

Hardware onafhankelijk voor AV bedrijven

U kiest de narrowcasting schermen en mediaspelers, wij verzorgen de software.

Omdat onze narrowcasting oplossing flexibel en veelzijdig is, kunnen we het aanpassen aan bijna elke bestaande hardware die u al in huis heeft. We zijn “player independent”, wat inhoudt dat u de specifieke beeldschermen en narrowcasting mediaspelers kunt gebruiken die u het fijnste vindt, of misschien al in huis heeft. Hierdoor blijft ons partnerprogramma goed betaalbaar en is het passend voor ieder budget. Heeft u wel een mediaspeler of narrowcasting scherm (in uw huisstijl) nodig? Dan kunnen wij u daar ook mee helpen.

De touwtjes in handen met Castit

De touwtjes in handen met Castit

Een uitgebreid digital signage CMS en Monitoring Tool voor ICT bedrijven


Bent u een ICT bedrijf en houdt u graag zelf de touwtjes in handen? Castit biedt een uitgebreide monitoring tool waarmee u de narrowcasting schermen (zelfs op meerdere locaties) eenvoudig kunt beheren en aansturen. Tot ons gebruiksvriendelijke Castit omgeving hebben meerdere gebruikers toegang en vindt u een duidelijk overzicht van uw klanten. Met ons efficiënte narrowcasting platform zijn onnodig ingewikkelde systemen verleden tijd!

Castit voor studenten

Castit voor studenten

Scripties en afstudeeropdrachten

Bent u een student die geïnteresseerd is in narrowcasting oplossingen? Het Castit team ontvangt u met open armen. We helpen u graag verder met uw afstudeeropdracht of scriptie. Een aantal studenten heeft hun opdracht al bij ons afgerond. Of u nu communicatie, IT, marketing, of iets anders studeert, wij staan open voor samenwerking! Doe onderzoek naar ons narrowcasting systeem of neem een kijkje achter de schermen waar wij werken aan onze producten.

Castit voor iedereen die mogelijkheden ziet

Castit voor iedereen die mogelijkheden ziet

Laten we samenwerken aan nóg meer uitgebreide en gebruiksvriendelijke narrowcasting software

Bent u een bedrijf in een bepaalde branche en ziet u mogelijkheden om samen waarde toe te voegen? Elke dag zijn we samen met onze experts en partners bezig om Castit narrowcasting verder te verbeteren, uit te breiden en nieuwe technologische ontwikkelingen te adopteren.


Samenwerken betekent kennis delen, inspiratie opdoen en Castit narrowcasting verder afstemmen op uw klant of branche. Laten we onze narrowcasting oplossing geschikt maken voor elke specifieke doelgroep. We kunnen vandaag nog beginnen met de samenwerking.

Samen wisselen we kennis uit, doen we inspiratie op en stemmen we Castit af op uw klanten en uw industrie

Powered by FFWD