Zonder hardware geen software: digital signage schermen en media players

Bij Castit kunt u terecht voor veelzijdige en uitgebreide narrowcasting software. Al jarenlang ontwikkelen wij geavanceerde software waarmee u de interne communicatie kunt verbeteren en uw boodschap kunt uitdragen naar een breed bezoekerspubliek. Echter is er meer voor narrowcasting nodig dan alleen software. Om te kunnen starten moet u ook een narrowcasting scherm hebben, en kunt u kiezen voor een externe mediaspeler. Op deze pagina vindt u meer informatie over de narrowcasting hardware die u nodig heeft. Wij kunnen u zo een complete digital signage oplossing bieden.

De aanschaf van narrowcasting schermen

De aanschaf van narrowcasting schermen

Bij Castit kunt u veel kanten op als het gaat om narrowcasting schermen. Bijna elk scherm is geschikt als narrowcasting display: het scherm waarop de content zal worden weergegeven. U kunt kiezen voor een narrowcasting scherm dat u al heeft, of wij kunnen deze voor u leveren. Zo kunt u uw dynamische content in een mooi jasje steken.

Uw eigen beeldscherm

Het voordeel van onze software is dat het compatibel is met een brede reeks platformen. Dit houdt in dat het geschikt is voor schermen van verschillende merken met bijna elk besturingssysteem. Denk hierbij aan Windows, Linux, Android, Samsung, Philips, LG, etcetera. Misschien beschikt u zelf al over een geschikt beeldscherm of consumenten tv. Met de gratis narrowcasting software kunt u content beheren en uitzenden op dezelfde desktop. Als u meerdere narrowcasting schermen nodig heeft en deze op afstand wil kunnen beheren, kunt u narrowcasting software bij ons afnemen en deze installeren op uw beeldscherm. Op deze pagina vindt u daar meer informatie over. In beide gevallen kunt u dus uw eigen beeldschermen gebruiken.

Een narrowcasting scherm bestellen bij Castit

Wij kunnen u vanzelfsprekend ook helpen bij het uitkiezen en bestellen van gepaste narrowcasting schermen. U kunt kiezen uit een reeks digitale schermen van hoge kwaliteit met verschillende proporties, orientaties en groottes. Wilt u de hardware afgestemd hebben op uw bedrijf en bent u op zoek naar narrowcasting schermen in uw huisstijl? Dat is zeker ook mogelijk. We steken het narrowcasting scherm dan in een uniek jasje: speciaal ontwikkeld voor uw bedrijf.

Digital signage player

Digital signage player

U kunt zelf beslissen of u een externe mediaplayer wilt gebruiken. Sommige schermen hebben al een mediaplayer ingebouwd, of beschikken over een app store waar u de Castit narrowcasting app kunt downloaden. Als dit niet het geval is, kan de software worden gedraaid in de browser van het scherm. Een mediaplayer is dus geen vereiste. Wilt u echter beschikken over meer computerkracht voor bijvoorbeeld video’s met een hoge resolutie of zware apps? Of wilt u dat Castit narrowcasting ook offline werkt, bijvoorbeeld op locaties met een slechte internetverbinding? Vraag dan naar de mogelijkheden. Wij hebben namelijk een speciale media-player ontwikkeld, die u hiervan kunt voorzien. U kunt er ook voor kiezen om een eigen mediaplayer te gebruiken.

Simpel en kostenbesparend: draai digital signage op de Chromecast met Google TV

Het is tevens mogelijk om de nieuwste Chromecast met Google TV als digital signage player te gebruiken. Dit is een goedkopere initiële investering dan andere players. Met een prijs van ongeveer 40 euro bent u dan vele malen goedkoper uit. Op deze pagina vindt u meer informatie over Castit digital signage met Google Chromecast en hebben we de voor- en nadelen voor u op een rijtje gezet.

Een duurzame keuze: narrowcasting op e-ink schermen

Een duurzame keuze: narrowcasting op e-ink schermen

De overstap van analoge informatieborden naar narrowcasting schermen is al een duurzame keuze op zich. Materiaal dat komt kijken bij het up to date houden en aanpassen van papieren bebording wordt bespaard door te kiezen voor een digitale oplossing. Wilt u echter nog een stapje verdergaan op het gebied van duurzaamheid, dan kunt u kiezen voor e-ink schermen.

Deze draadloze hardware optie is zeer energiezuinig en heeft een batterij die maandenlang meegaat. Meerdere e-ink schermen kunnen worden aangestuurd vanuit één systeem en aanpassingen kunnen met een aantal muisklikken worden doorgevoerd. Lees hier meer over de innovatieve, duurzame e-ink technologie.

Powered by FFWD