deboer

Professionele Bedrijfspresentatie voor De Boer Advies & Notariaat

Ontdek hoe Castit De Boer Advies & Notariaat hielp hun klantbetrokkenheid te verbeteren en hun merkidentiteit te versterken door middel van een robuust en betrouwbaar narrowcasting platform.

Even kennismaken met...

De Boer Advies & Notariaat. Notaris Mr. Pieter B. de Boer opende het kantoor onder de naam Notariskantoor De Boer op 1 september 2003 en heeft in haar korte bestaan al een uitstekende reputatie opgebouwd. Het kantoor biedt verschillende advies- en notarisdiensten aan op het gebied van familierecht, onroerend goed en ondernemingsrecht. Hun kantoor is gevestigd in Hoofddorp.

 

De Uitdaging

Bij De Boer Advies & Notariaat ontstond de behoefte om hun kantooromgeving te moderniseren en tegelijkertijd hun klanten beter te informeren en te betrekken. Ze hadden drie specifieke wensen:

  1. Weergave van Algemene Informatie: Het was belangrijk voor De Boer Advies & Notariaat om hun cliënten up-to-date te houden met algemene informatie zoals weer- en nieuwsberichten. Dit zou de wachttijd aangenamer maken en klanten op de hoogte houden van actuele gebeurtenissen.

  2. Website Integratie: Een andere wens was het tonen van hun website aan de bezoekers van het kantoor. Dit zou niet alleen de online aanwezigheid van het bedrijf versterken, maar ook klanten voorzien van relevante informatie over de diensten van De Boer Advies & Notariaat.

  3. Huisstijl Verwerken: Tot slot zocht De Boer Advies & Notariaat naar een manier om hun huisstijl te integreren in de narrowcasting content. Dit zou helpen bij het versterken van hun merk en het creëren van een consistente visuele presentatie.

Samenvattend was De Boer Advies & Notariaat op zoek naar een narrowcasting oplossing om klanten te voorzien van relevante informatie tijdens hun kantoorbezoek, zowel algemeen als over het bedrijf specifiek.

 

De Oplossing door Castit

Om deze uitdagingen aan te pakken, bood Castit een robuust en betrouwbaar narrowcasting platform aan. Onze oplossing omvatte drie belangrijke aspecten:

  1. Dynamische Templates: Castit stelde De Boer Advies & Notariaat in staat hun huisstijl naadloos te integreren in de dynamische templates. Dit zorgde voor een consistente merkbeleving op alle digitale schermen.

  2. Flexibele Content: Met ons platform kon De Boer Advies & Notariaat snel en eenvoudig veranderingen aanbrengen in de digitale content. Dit gaf hen de flexibiliteit om direct in te spelen op actuele veranderingen en zo hun klanten altijd relevante informatie te bieden.

  3. Informatieve Content: Ons digital signage systeem maakte het mogelijk om algemene informatie zoals het weer en nieuwsberichten weer te geven, evenals de website van De Boer Advies & Notariaat. Dit verhoogde de betrokkenheid van de klanten en verbeterde hun ervaring in de wachtkamer.

 

De Boer Advies & Notariaat 

Resultaten

De resultaten na de implementatie van Castit's oplossing waren duidelijk en indrukwekkend:

  1. Verbeterde Klantbetrokkenheid: Door het weergeven van algemene informatie zoals het weer en nieuws, konden klanten beter geïnformeerd en betrokken blijven tijdens hun bezoek aan het kantoor.

  2. Versterkte Merkpresentatie: De consistente verwerking van de huisstijl op de digitale schermen zorgde voor een verbeterde merkpresentatie. Klanten kregen een professionele indruk van het bedrijf.

  3. Promotie van de Website: Door de website van De Boer Advies & Notariaat te tonen op de digitale schermen, werd hun online aanwezigheid versterkt en kregen klanten gemakkelijk toegang tot belangrijke bedrijfsinformatie.

 

Conclusie

Castit heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn in het leveren van narrowcasting oplossingen. Door nauw samen te werken met De Boer Advies & Notariaat, hebben wij hen geholpen hun kantooromgeving te moderniseren, de klantbetrokkenheid te verhogen en hun merk te versterken. Dankzij ons robuuste platform en onze dynamische templates, kunnen zij nu snel inspelen op veranderingen en altijd relevante informatie bieden aan hun klanten.

Bent u ook op zoek naar een betrouwbare narrowcasting oplossing met uiteenlopende opties voor content en opmaak? Maak een gratis account aan of neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op!

More works

Castit Digital Signage Resellers

Ontdek hoe narrowcasting voor de horeca branche ook een uitstekende manier kan zijn om de communicatie met gasten te verbeteren.

Lees verder
Connetz using Castit Digital Signage Software

Ontdek hoe Connectz Castit narrowcasting gebruikt om effectiever met medewerkers en klanten te communiceren en hen te informeren

Lees verder
digital signage for service companies

Ontdek hoe Castit narrowcasting de klantcommunicatie en -betrokkenheid bij deze Zwolse kapperszaak heeft verbeterd.

Lees verder

Samen wisselen we kennis uit, doen we inspiratie op en stemmen we Castit af op uw klanten en uw industrie

Powered by FFWD