Castit Digital Signage Resellers

Narrowcasting in de Horeca: een Moderne Oplossing voor Eetcafé De Zaak

Lees meer over onze samenwerking met Horecatijger Agency en de narrowcasting oplossing die we hebben gerealiseerd voor Eetcafé de zaak. Ontdek hoe narrowcasting voor de horeca branche ook een uitstekende manier kan zijn om de communicatie met gasten te verbeteren.

Een Moderne Twist voor Eetcafé De Zaak

Wist u dat narrowcasting bijdraagt aan de naamsbekendheid van bedrijven en organisaties? Bedrijven die narrowcasting inzetten, zien gemiddeld een toename van 47,7%. Het doorvoeren van de huisstijl in een narrowcasting oplossing kan bijdragen aan een consistente merkidentiteit en een grotere kans op herkenning onder gasten en bezoekers. Dit geldt ook voor narrowcasting in de horeca.

Als horecabedrijf moet je je best doen om met kop en schouders boven concurrenten uit te steken en jezelf op een unieke manier te onderscheiden van de rest. Dat is Eetcafé De Zaak gelukt. Het resultaat van een samenwerking tussen Horecatijger en Castit heeft ervoor gezorgd dat dit restaurant voortaan een moderne indruk maakt op klanten en hen een unieke bezoekerservaring bezorgt.

Het Begin van een Samenwerking

Het project begon toen Horecatijger Agency, een narrowcasting reseller, stuitte op Castit. Ons eerste contact vond plaats n.a.v. onze website, via de partnerpagina. Omdat zij op zoek waren naar een narrowcasting oplossing voor hun klant, Eetcafé De Zaak, en interesse hadden in Castit, namen zij contact met ons op. Zo begon de samenwerking met Horecatijger Agency.

Castit Digital Signage Restaurants

Verbinding en Vooruitgang

Samenwerkingen met partners zoals Horecatijgers Agency dragen bij aan de verbetering en uitbreiding van Castit narrowcasting software. Door met nieuwe partners in zee te gaan en een oplossing te ontwikkelen voor nieuwe klanten, gaan er weer nieuwe deuren open en nieuwe invalshoeken voor Castit belicht. Binnen samenwerkingen doen wij inspiratie op en krijgen we nieuwe, frisse ideeën.

Een Geslaagde Samenwerking

Onze partner nam het voortouw in de samenwerking en was op de hoogte van de behoefte van haar klant. Met opgedane kennis van ons Castit platform kon Horecatijger Agency voor haar klant bepalen welke functionaliteiten bruikbaar zijn voor hun narrowcasting oplossing. Het voornaamste doel was het informeren van gasten in het restaurant.

Uit de samenwerking van Castit en Horecatijger Agency is een mooie narrowcasting oplossing gekomen voor de horeca. Door een combinatie van real-time en visueel aantrekkelijke content in de eigen huisstijl deelt Eetcafé De Zaak het actuele menu en andere belangrijke restaurantinformatie met haar gasten.

Innovatie door Samenwerking

In dit project is wederom duidelijk terug te zien dat de samenwerking met resellers ervoor kan zorgen dat narrowcasting wordt uitgebreid naar andere branches, zoals de horeca, en de narrowcasting software openingen biedt voor nieuwe functionaliteiten. Castit narrowcasting software is flexibel, en kan altijd worden aangepast voor onze eigen klanten of klanten van resellers. In het geval van Eetcafé De Zaak is dat bijvoorbeeld het invoegen van de menukaart(en). Die flexibiliteit maakt het aantrekkelijker voor resellers om Castit aan te bieden.

Castit Digital Signage Resellers

Het Eindproduct - Narrowcasting in de Horeca

Een culinaire en een moderne ervaring kunnen hand in hand gaan door de twee te combineren in een narrowcasting oplossing. Met een visueel aantrekkelijk vormgegeven menukaart in de huisstijl van het restaurant en indrukwekkende sfeerimpressies van de locatie en het eten, kunt u echt het verschil maken bij klanten en hen meenemen in de wereld van uw bedrijf. Bovendien kunnen zij op de hoogte gehouden worden over belangrijke ontwikkelingen, zoals wijzigingen in de menukaart, aanbiedingen, vraag naar nieuw personeel of aankomende evenementen.

Deze case study kan daarom ter inspiratie dienen voor andere horecabedrijven die op zoek zijn naar een oplossing om hun communicatie en informatievoorziening te moderniseren.

Castit Narrowcasting voor Resellers - Ga de Samenwerking met Ons aan

Bent u een narrowcasting reseller die op zoek is naar flexibele en uitgebreide software om aan te bieden aan uw klanten? U bent bij Castit aan het juiste adres. Castit ontvangt resellers met open armen. We werken graag met u samen om nieuwe delen van de markt te bereiken en onze narrowcasting software te verbeteren en inclusiever te maken.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Castit? Vind hier meer informatie over resellers en neem vandaag nog contact met ons op. Samen kunnen we een bredere markt bereiken.

Of bent u een bedrijf dat geïnspireerd geraakt is door deze case study over onze narrowcasting voor de horeca? En bent u benieuwd wat mogelijk is voor uw bedrijf? Schroom ook niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact op!

More works

Connetz using Castit Digital Signage Software

Ontdek hoe Connectz Castit narrowcasting gebruikt om effectiever met medewerkers en klanten te communiceren en hen te informeren

Lees verder
de boer screenshot

Ontdek hoe Castit De Boer Advies & Notariaat hielp de klantbetrokkenheid te verbeteren en hun merkidentiteit te versterken door middel van een robuust en betrouwbaar narrowcasting platform.

Lees verder
digital signage for service companies

Ontdek hoe Castit narrowcasting de klantcommunicatie en -betrokkenheid bij deze Zwolse kapperszaak heeft verbeterd.

Lees verder

Samen wisselen we kennis uit, doen we inspiratie op en stemmen we Castit af op uw klanten en uw industrie

Powered by FFWD