Castit narrowcasting usage

Uw narrowcasting zelf maken met de gratis narrowcasting toolkit

In de gratis Castit online narrowcasting software zit een toolkit met handige features. Hiermee kunt u op eenvoudige wijze uw digital signage scherm voorzien van professionele content en het publiek optimaal informeren en engageren. Door middel van apps, video’s, tekst animaties en slides houdt u uw scherm altijd actueel. Met de volgende functionaliteiten kunt u de content van uw narrowcasting zelf maken en krijgt uw publiek informatie te zien die voor hen écht relevant is.

Slidecreator

De slidecreator is een onderdeel van de gratis narrowcasting software van CastIt en geeft u de mogelijkheid om eenvoudig een presentatie voor uw beeldscherm te maken. U kunt de template van uw presentatie opslaan en deze later nog een keer gebruiken om snel en gemakkelijk aanpassingen te maken. Denk bijvoorbeeld aan prijs- of programmawijzigingen. Elementen zoals afbeeldingen, tekst, vormen en posities zijn onderdeel van deze toolkit in de online narrowcasting software. Met een beetje gevoel voor design kunt u al prima uit de voeten en kunt u uw boodschap op een creatieve en aantrekkelijke manier communiceren.

Bibliotheek

De bibliotheek stelt u in staat om alle denkbare items in de cloud op te slaan en deze later vanaf elke (willekeurige) computer naar het betreffende informatiescherm uit te zenden of aan de tijdlijn van een uitzending te kunnen toevoegen. Tevens kunt u de bestanden onderbrengen in verschillende mappen om overzicht te creëren.

Apps en integrations

Met CastIt narrowcasting software kunt u koppelingen maken tussen bestaande applicaties of websites en uw scherm. U kunt daarmee actuele informatie tonen op uw schermen: denk hierbij aan Facebook, Youtube, nieuws, treintijden etc. U vindt hier een overzicht van de bestaande koppelingen binnen het systeem. Dergelijke koppelingen kunnen we ook maken voor uw organisatie. Op deze manier bespaart u veel tijd, omdat u geen informatie dubbel hoeft in te voeren. Wij ontwikkelen specifiek een CastIt narrowcasting app, gebaseerd op uw huisstijl, en de daarbij behorende koppeling met uw bestaande software, en voila, uw CastIt narrowcasting app wordt automatisch voorzien van informatie. Op deze manier heeft u altijd een actueel informatiescherm!

"Second screen"

"Second screen"

Castit heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van touchscreen oplossingen. Denk hierbij aan de digitale receptie, digitale bewegwijzering, digitale plattegronden, self service kiosken, bestelzuilen en registratie- en bestelsystemen. Het Castit digital signage platform is dan ook speciaal ontwikkeld om dergelijke touchscreen applicaties als tweede scherm te kunnen ondersteunen teneinde een hoge uptime en professionele monitoring te kunnen garanderen.
Deze touchscreen applicaties draaien als een "Second Screen" en zijn perfect om met digital signage te combineren. Gedurende de tijd dat het scherm ongebruikt blijft, kan deze net zo goed een uitzending draaien en bezoekers van relevante informatie voorzien. Als het scherm dan weer wordt aangeraakt, -wordt de touchscreen applicatie onmiddellijk gestart-. Zo zorgt een ‘Second Screen’, ervoor dat Castit digital signage een interactieve oplossing kan bieden met een voor u nog hogere attentiewaarde. Vraag naar de mogelijkheden 0181-413112.

Creëer afspeellijsten

Creëer afspeellijsten

Met de gratis CastIt narrowcasting software kunt u zoveel mogelijk afspeellijsten maken als u wilt. Een afspeellijst is een uitzending. U kunt diverse afspeellijsten maken, elk met een ander thema. Denk bijvoorbeeld aan verschillende afspeellijsten voor verschillende tijdstippen of doelgroepen. U kunt de afspeellijst vullen met media-items uit de bibliotheek en de tijd per onderdeel (hiervan) instellen. Met behulp van de timer kunt u automatisch het scherm van afspeellijst laten wisselen. Zo kunt u met elke doelgroep op een passende manier communiceren.

Screen to Mobile (optioneel)

Screen to Mobile (optioneel)

Met CastIt digital signage software kunt u eenvoudig meer informatie aan het publiek bieden via de Screen to Mobile functionaliteit . Hiermee genereert u een getal of QR code die op een willekeurige slide kan worden toegevoegd. Als de bezoeker met zijn mobiele telefoon de QR code scant of het getal invoert dat op het informatiescherm staat vermeld wordt hij op zijn mobiele telefoon automatisch doorverwezen naar de juiste webpagina . Zo kunt u aanvullende plaatjes, video’s, enquetes, PDF’s, webpagina's of elke andere wenselijke informatiebron via het informatiescherm met uw bezoekers delen. Handig, want narrowcasting is er om duidelijk leesbare en korte informatie te tonen en zo uw scherm overzichtelijk te houden. Dit is een uitstekende oplossing als aanvulling op uw narrowcasting systeem.

Kanalen

Kanalen

Castit narrowcasting software geeft u de mogelijkheid om grote netwerken van informatieschermen op een eenvoudige wijze te beheren en van content te voorzien. De locaties van de verschillende schermen binnen een (groot) netwerk worden op een overzichtelijke manier weergegeven. Zo kunt u op een gemakkelijke manier de juiste narrowcasting content naar het juiste informatiescherm of de groep informatieschermen toesturen. Meerdere schermen kunnen dezelfde of juist verschillende informatie tonen. Daarnaast geeft de Castit narrowcasting software u de mogelijkheid om het volume van elk informatiescherm aan te passen of deze van een ‘tickertape’ - een lopende informatiebalk - te voorzien.

Screen preview

Screen preview

Vóór livegang wilt u natuurlijk eerst een preview hebben gezien van de content op de narrowcasting schermen, zeker als dit er meerdere zijn. Of misschien wilt u uw collega een korte demonstratie geven van hoe het informatiescherm eruit komt te zien. Hiervoor heeft Castit narrowcasting een handige screen preview in de software ingebouwd. Hiermee kunt u vooraf de uitzending(en) bekijken of kunt u zien welke uitzendingen er momenteel worden afgespeeld.

Narrowcasting schermen

Narrowcasting schermen

Eén van de specifieke kenmerken is dat onze narrowcasting software op vele platformen kan draaien. Denk hierbij aan Linux, Android, Windows etc. Het voordeel hiervan is dat u vaak geen externe media player nodig heeft om ons narrowcasting systeem te installeren op televisies en tablets. Wilt u echter beschikken over meer computerkracht voor bijvoorbeeld video’s met een hoge resolutie of zware apps? Of wilt u dat Castit narrowcasting ook offline werkt, bijvoorbeeld op locaties met een slechte internetverbinding? Vraag dan naar de mogelijkheden. Wij hebben namelijk een speciale media-player ontwikkeld, die u hiervan kunt voorzien. Op deze pagina vindt u meer informatie over narrowcasting schermen en mediaplayers.

Creëer unieke en actuele narrowcasting content in uw eigen gebruiksvriendelijke webomgeving. Gebruik het gratis (geen creditcard nodig)!

Ja, ik wil het Gratis gebruiken

Interactive

Schermen monitoring

Heeft u een professionele IT-afdeling en wilt u zelf het beheer doen van de informatieschermen? Dan is Castit voor u de juiste software. Met onze narrowcasting monitoring tool kunt u op eenvoudige wijze zien welke screens up en running zijn en op welke locatie. Het kan natuurlijk zijn dat er een storing optreedt. Met de Castit monitoring tool voorkomt u dat u hier pas maanden later achter komt en kunt u binnen enkele seconden anticiperen.

Future Proof

Branding

U wilt uw informatiescherm natuurlijk kunnen voorzien van uw eigen branding. Ook dit is mogelijk met Castit narrowcasting. Bovendien kunt u een channel logo toevoegen, zodat u zogezegd over uw eigen TV-kanaal beschikt. Ook uw slides en tickertape kunt u aanpassen aan uw huisstijl om ervoor te zorgen dat het informatiescherm geheel in lijn ligt met de branding.

App Marketplace

Slide animaties

De afwisseling van uw content gaat gepaard met een zogenoemde overgang of transitie. Wij bieden daarvoor verschillende opties, zodat uw overgangen de maximale attentiewaarde krijgen. Overgangen die van links naar rechts gaan of transparant, vervormd, etc. zijn, zorgen ervoor dat het informatiescherm aandacht trekt wanneer deze van slide gaat wisselen en er nieuwe content wordt getoond.

Slide-creator

Personal settings

Castit digital signage software beschikt over de functionaliteiten om uw setting te veranderen. Dit beperkt zich niet alleen tot zaken zoals het wijzigen van uw wachtwoord, maar omvat ook de instellingen van de apps. Als u bijvoorbeeld een ander account wilt instellen voor Facebook, kunt u dit eenvoudig aanpassen.

Feature-placeholder-02

Kies vandaag nog voor Castit narrowcasting software

Alle ingebouwde functionaliteiten in onze narrowcasting software bieden enorm veel voordelen, in welke situatie u ook zit. U kunt de content van uw narrowcasting zelf maken en afstemmen op uw doelgroep. Bij veel klanten en gebruikers heeft Castit haar succes al bewezen. Bent u inmiddels nieuwsgierig hoe de software voor u zou kunnen werken? Maak hier een account aan, download hier onze gratis narrowcasting software en maak er onbeperkt gebruik van. Schroom bij verdere vragen niet om contact met ons op te nemen! 

Powered by FFWD