digital signage screen for fitness club

Een Digitale Oplossing voor de Moderne X Fit Club 

Ontdek hoe Castit de ledenervaring van sportschool X Fit Club heeft verbeterd door de communicatie te stroomlijnen en informatie op een efficiënte manier te verspreiden.

Maak Kennis met...

...X Fit Club, een luxe sportschool in de Noord-Hollandse plaats Huizen. X Fit Club biedt veel verschillende faciliteiten: van fitness tot groepslessen en wellness. Persoonlijke aandacht staat bij hen voorop, en het is voor X Fit een belangrijke taak om de klanttevredenheid hoog te houden. 

 

Uitdagingen bij X Fit Club

X Fit Club was op zoek naar een handige digitale communicatietool om de volgende dingen te verbeteren:

  1. Informatieverspreiding: Het is belangrijk dat leden op de hoogte blijven van belangrijke wijzigingen, lesroosters en promoties en deze informatie te delen vanuit één systeem.
  2. Statische Communicatie: Traditionele prik- en informatieborden werden vaak genegeerd en vereisten handmatig onderhoud. Dit maakt het moeilijk om in te spelen op acute veranderingen.
  3. Ledenbetrokkenheid: In een grote sportschool zoals X Fit Club kan het een uitdaging zijn om leden betrokken te houden.

 

x fit club narrowcasting voor sportscholen

 

Oplossing door Castit

Na kort gebruik van de gratis versie van Castit besloot X Fit Club om definitief met ons in zee te gaan en op meerdere schermen te implementeren. Ze installeerden in totaal 10 beeldschermen, strategisch geplaatst op drukke locaties zoals de receptie, sportruimtes en kleedkamers.

1. Gecentraliseerd Contentbeheer: Met Castit kan X Fit Club de inhoud van al hun narrowcasting schermen beheren en opmaken vanaf één platform. Of het nu gaat om lesroosters, promotievideo's of motiverende quotes, alles kan direct worden bijgewerkt vanuit één systeem.

2. Dynamische Displays: De schermen tonen een breed scala aan informatie, waaronder real-time lesroosters, aankomende evenementen, lidmaatschapsacties en zelfs live social media feeds. Dit houdt de leden geïnformeerd en betrokken tijdens hun bezoek.

3. Interactieve Elementen: Sommige schermen zijn voorzien van interactieve elementen, waardoor leden door lessen kunnen bladeren, zich kunnen aanmelden voor evenementen en feedback kunnen geven over hun ervaringen.

4. Aangepaste Sjablonen: In het flexibele Castit systeem kan X Fit Club haar eigen sjablonen creëren die aansluiten op de huisstijl van hun sportschool. Dit zorgt voor een professionele en consistente uitstraling op alle schermen.

 

Bereikte Resultaten

Sinds de implementatie van Castit narrowcasting zijn een aantal dingen veranderd:

  1. Verbeterde Ledenbetrokkenheid: De interactieve schermen brengen leden op de hoogte van lesroosters, aanbiedingen en mededelingen over X Fit Club. Leden zijn goed geïnformeerd en beter betrokken bij de club.
  2. Gestroomlijnde Communicatie: Het gecentraliseerde narrowcasting systeem verminderde drastisch de tijd en moeite die nodig waren om informatie bij te werken. Alle tien narrowcasting schermen kunnen vanuit één systeem worden beheerd en voorzien van content. Dit vermindert de administratielast.
  3. Verhoogde Inkomsten: Met de implementatie van de narrowcasting schermen is er meer aandacht voor nieuwe lessen, personal trainingssessies en promoties. Dit is voordelig voor X Fit Club: hogere deelname kan leiden tot hogere omzetten.
  4. Een moderne club: door te kiezen voor een digitaal communicatiemiddel laat X Fit aan haar klanten zien dat ze meegaan met de tijd. X Fit Club is een moderne club (bijvoorbeeld te zien aan de indoor drone tour die ze aanbieden op hun website), en maken dit kenbaar door digitale middelen in te zetten.

 

narrowcasting voor sportscholen

 

Conclusie

De samenwerking tussen Castit en X Fit Club was zeer succesvoL. De sportclub gebruikt het Castit narrowcasting systeem om belangrijke en interessante informatie te delen met leden. Zij zijn daardoor beter op de hoogte van wijzigingen, promoties, lesroosters en clubnieuws. Ondanks dat zij meerdere schermen in beheer hebben, kunnen ze alles aansturen vanuit één centraal systeem en kost het hen niet te veel moeite om de digitale communicatietool bij te houden.

 

Op zoek naar een narrowcasting oplossing?

Bent u ook op zoek naar een narrowcasting oplossing voor in uw sportclub of op een andere locatie? Ontdek het Castit systeem door een gratis account aan te maken of neem contact met ons op voor meer informatie!

  Neem contact op!

More works

Castit Digital Signage Resellers

Ontdek hoe narrowcasting voor de horeca branche ook een uitstekende manier kan zijn om de communicatie met gasten te verbeteren.

Lees verder
Connetz using Castit Digital Signage Software

Ontdek hoe Connectz Castit narrowcasting gebruikt om effectiever met medewerkers en klanten te communiceren en hen te informeren

Lees verder
de boer screenshot

Ontdek hoe Castit De Boer Advies & Notariaat hielp de klantbetrokkenheid te verbeteren en hun merkidentiteit te versterken door middel van een robuust en betrouwbaar narrowcasting platform.

Lees verder
Powered by FFWD