HoraPark entrance with Castit Digital Signage Solution

Horapark & Castit: Een Relaxte Bezoekerservaring in een Relaxte Omgeving

Ontdek hoe de narrowcasting oplossing van Castit de bezoekerservaring bij Horapark aangenamer heeft gemaakt en communicatie heeft gestroomlijnd.

Introductie

Horapark is een kantoor-, bedrijven- en zorgpark aan de rand van een bosrijke omgeving in de gemeente Ede. Het is een plek waar relaxed gewerkt kan worden in co-working spaces en kantoorruimtes kunnen worden gehuurd, even weg van de drukte van de stad. Horapark had behoefte aan een narrowcasting oplossing om de communicatie naar huurders en bedrijven in het park te verbeteren. Zo kwamen ze terecht bij Castit, expert op dit gebied.

Castit CMS running for HoraPark

De uitdaging

Horapark was op zoek naar een alles-in-één narrowcasting oplossing waarmee diverse soorten informatie kunnen worden gecommuniceerd naar huurders en bedrijven in het park. Horapark bestaat uit twee gebouwen en de oplossing had een aantal vereisten: het geven van real-time updates, het wijzen van de weg en het tonen van leuke en interessante informatie. Bovendien moesten alle schermen kunnen worden beheerd en voorzien van content vanuit één systeem.

De Oplossing

Castit heeft een narrowcasting oplossing ontwikkeld voor zes schermen. Deze schermen zijn geplaatst op zes strategische plekken verspreid over Horapark, zoals bij de ingang, de keuken, de receptie en het restaurant.

Horapark maakt gebruik van een aantal standaard functionaliteiten binnen het Castit systeem om de bezoekerservaring te verbeteren. Met de tickertape, een lopende informatiebalk onderaan het scherm, worden belangrijke mededelingen en updates gedeeld met bezoekers en huurders. Met de Klok applicatie kan de tijd worden weergegeven op het scherm. Met de wayfinding-functie worden bezoekers wegwijs gemaakt door het park. Ten slotte gebruikt Horapark de YouTube applicatie om video’s te tonen op de narrowcasting schermen. Dit geeft een extra dimensie aan tekstuele informatie.

HoraPark using Castit Digital Signage Software

Een Op Maat Gemaakt CMS

Bij de narrowcasting oplossing voor Horapark hoorde ook een op maat gemaakt Content Management Systeem (CMS), waar alle zes schermen kunnen worden aangestuurd en voorzien van content. Horapark heeft tevens een digitale receptie, die ook kan worden beheerd in hetzelfde systeem. Er is één centrale plek waar alle content wordt opgemaakt. Dit draagt bij aan de efficiëntie en het gebruiksgemak van de narrowcasting oplossing.

Resultaten en Voordelen

De narrowcasting oplossing van Castit heeft Horapark een aantal grote voordelen opgeleverd. De zes schermen vormen een effectief en modern communicatiemiddel in het grote kantorenpark. Hierop kan makkelijk en snel nieuwe informatie worden gedeeld met en mededelingen worden gedaan aan bezoekers en huurders. Met de aanvullende wayfinding-functionaliteit worden zij bovendien wegwijs gemaakt door de gebouwen.

Door het gecentraliseerde CMS voor alle zes schermen én de digitale receptie kunnen snel en efficiënt wijzigingen worden doorgevoerd. Standaard templates kunnen worden aangemaakt en met een aantal klikken kan de content op alle schermen worden gewijzigd. Bovendien kan de content worden ingepland, zodat het personeel er daarna geen omkijken meer naar heeft. Castit heeft voor Horapark dus een deels geautomatiseerde oplossing geleverd.

De narrowcasting oplossing van Castit heeft de bezoekerservaring verbeterd, de betrokkenheid verhoogd en werkprocessen vereenvoudigd. Een kantoor huren bij Horapark is nu nóg aangenamer.

Conclusie

Deze samenwerking tussen Castit en Horapark laat opnieuw zien dat we met narrowcasting alle kanten op kunnen en in verschillende behoeften tegelijk kunnen voorzien. Klanten, in dit geval Horapark, die een stukje verder willen gaan dan alleen communicatie en informatievoorziening, kunnen ook bij Castit terecht. Zo beschikt Horapark nu over een totaaloplossing waarmee bezoekers kunnen worden geïnformeerd en genavigeerd door het kantorenpark. Bij een relaxte omgeving hoort een relaxte bezoekerservaring. Benieuwd naar de kantoren van Horapark? Neem een kijkje op hun website en ontdek de uiteenlopende faciliteiten die ze aanbieden voor een dagje relaxed en productief werken.

Bent u ook op zoek naar een unieke narrowcasting oplossing? Neem contact met ons op!

Neem contact op!

More works

Castit Digital Signage Resellers

Ontdek hoe narrowcasting voor de horeca branche ook een uitstekende manier kan zijn om de communicatie met gasten te verbeteren.

Lees verder
Connetz using Castit Digital Signage Software

Ontdek hoe Connectz Castit narrowcasting gebruikt om effectiever met medewerkers en klanten te communiceren en hen te informeren

Lees verder
de boer screenshot

Ontdek hoe Castit De Boer Advies & Notariaat hielp de klantbetrokkenheid te verbeteren en hun merkidentiteit te versterken door middel van een robuust en betrouwbaar narrowcasting platform.

Lees verder

Samen wisselen we kennis uit, doen we inspiratie op en stemmen we Castit af op uw klanten en uw industrie

Powered by FFWD