KKSTh3T7Qigy

Swartberg: Integratie van Digitale Receptie en Narrowcasting

Ontdek hoe Castit voor Swartberg de krachten van narrowcasting én digitale receptie heeft gebundeld om tot een unieke bezoekerservaring te komen.

Maak kennis met...

...Swartberg, al meer dan 100 jaar gepassioneerd producent van pinda's, cashewnoten en pindakaas. Zij respecteren traditie, maar staan open voor vernieuwing. Voor dat laatste element waren ze op zoek naar een moderne oplossing voor hun kantoor.

 

De Uitdagingen

Swartberg had al een digitale receptie. Echter wilden ze hieraan gepersonaliseerde welkomstboodschappen voor bezoekers toevoegen via een narrowcasting oplossing. De oplossing had drie belangrijke elementen:

  1. Persoonlijk Welkomstbericht: Ze wilden dat elke bezoeker een persoonlijke welkomstboodschap op een scherm zou zien zodra ze waren ingecheckt bij de digitale receptie. 
  2. Naadloze Integratie: De digitale receptie en digitale signage systemen moesten in real-time communiceren om een naadloze ervaring te garanderen.
  3. Efficiëntie: Het proces moest volledig geautomatiseerd zijn, zonder extra input van het receptiepersoneel. 

 

De Oplossing van Castit

Om de uitdagingen van Swartberg aan te pakken, ontwikkelde Castit een oplossing op maat die bestond uit drie belangrijke onderdelen:

  1. Template op Maat: Castit ontwierp een template in de huisstijl Swartberg. Dit zorgde ervoor dat de welkomstboodschappen niet alleen persoonlijk waren, maar ook visueel aantrekkelijk en consistent met de merkidentiteit.

  2. Naadloze Integratie: Er is een naadloze integratie gerealiseerd tussen de digitale receptie en Castit narrowcasting. Dit zorgde voor real-time communicatie, waardoor bezoekers onmiddellijk een gepersonaliseerde welkomstboodschap op het scherm zagen zodra ze waren ingecheckt.

  3. Geautomatiseerde Welkomstberichten: Zodra de bezoeker is ingecheckt, wordt een persoonlijk welkomstbericht op het narrowcasting scherm getoond.

 Castit welcomes Swartberg visitors

 

De Resultaten

De implementatie van Castit's oplossing leverde Swartberg aanzienlijke voordelen op:

  1. Een Warm Welkom: Door een persoonlijk welkomstbericht voelen bezoekers zich thuis en maakt Swartberg een goede eerste indruk.

  2. Moderne Oplossing: Met een digitale receptie en narrowcasting oplossing laat Swartberg zien aan bezoekers dat het bedrijf meegaat met de tijd en investeert in moderne oplossingen.

Deze componenten versterken Swartberg's reputatie als een vooruitstrevend en klantgericht bedrijf.

 

Conclusie

Deze case study over Swartberg laat zien dat verschillende digitale oplossingen naadloos kunnen worden geintegreerd. Handelingen op touchscreen oplossingen zoals de digitale receptie kunnen gekoppeld worden aan content op het narrowcasting scherm. Zo ver gaat technologie vandaag de dag. Mooi toch?

Bent u op zoek naar een digitale receptie of narrowcasting oplossing, of zoals Swartberg, naar een naadloze integratie van deze twee? Verken ons Castit systeem en de digitale receptie, of neem contact op voor de mogelijkheden.

 

  Neem contact op!

More works

Castit Digital Signage Resellers

Ontdek hoe narrowcasting voor de horeca branche ook een uitstekende manier kan zijn om de communicatie met gasten te verbeteren.

Lees verder
Connetz using Castit Digital Signage Software

Ontdek hoe Connectz Castit narrowcasting gebruikt om effectiever met medewerkers en klanten te communiceren en hen te informeren

Lees verder
de boer screenshot

Ontdek hoe Castit De Boer Advies & Notariaat hielp de klantbetrokkenheid te verbeteren en hun merkidentiteit te versterken door middel van een robuust en betrouwbaar narrowcasting platform.

Lees verder

Samen wisselen we kennis uit, doen we inspiratie op en stemmen we Castit af op uw klanten en uw industrie

Powered by FFWD