digital signage for marketing agency

Creative Media Network's Succesvolle Implementatie van Narrowcasting

Ontdek hoe Creative Media Network Castit narrowcasting heeft ingezet om hun marketing expertise met bezoekers te delen.

Maak kennis met…

Creative Media Network, een vooraanstaand digitaal marketingbureau, gevestigd in Haarlem. Met meer dan 65 specialisten in diverse disciplines onder één dak biedt Creative Media Network een compleet pakket op het gebied van marketing content. Van strategie tot creatie, video, fotografie en digitale tools, ze hebben alles wat je nodig hebt onder één dak.

 

digital signage solution for marketing agency 

De Uitdaging

Creative Media Network had als doel om bezoekers van hun kantoor op een moderne manier te betrekken bij hun projecten en werkwijze. Ze waren dus op zoek naar een digitale oplossing om hun marketing expertise te belichten en een inkijkje te geven in hun bedrijf. Daarbij hadden zij de wens om hun huisstijl te integreren in de narrowcasting content.

De digitale oplossing waar Creative Media Network naar op zoek was, had verschillende doeleinden:

  1. Betrokkenheid van bezoekers: Communiceren met bezoekers over belangrijke zaken omtrent Creative Media Network
  2. Een digitaal portfolio: Hun vaardigheden en successen op het gebied van digitale marketing presenteren. 

 

De Oplossing

Creative Media Network begon met de gratis versie van Castit en maakte zo kennis met het systeem. Ze waren tevreden met de resultaten en besloten daarom gebruik te maken van de speciale Castit-aanbieding, waarbij ze een gratis Google Chromecast met Google TV kregen bij een 2-jarige licentie om content eenvoudig op het scherm te casten.

Zodoende implementeerde onze klant één narrowcasting scherm met de software van Castit, waarmee ze dynamische en boeiende inhoud kunnen tonen aan bezoekers. Castit narrowcasting biedt een gebruiksvriendelijk systeem, waarin gebruikers eenvoudig content kunnen opmaken in de huisstijl van hun bedrijf en snel wijzigingen kunnen doorvoeren. Indien gewenst kan tevens real-time informatie van het web worden getoond op de schermen, voor actuele content.

 

De Resultaten

De implementatie van de narrowcasting oplossing bracht verschillende positieve resultaten met zich mee:

  1. Verhoogde Bezoekersbetrokkenheid: Het dynamische display weet de aandacht van bezoekers te trekken
  2. Effectieve Communicatie van Expertise: De content op het scherm demonstreert de expertise van Creative Media Network in digitale marketing en draagt bij aan hun reputatie als een vooruitstrevend marketingbureau
  3. Moderne look and feel: Als digitaal marketingbureau moet je meegaan met de tijd en klanten laten zien dat je gebruik maakt van moderne, state-of-the-art oplossingen. Door narrowcasting in te zetten als communicatiemiddel maakt Creative Media Network een moderne impressie.

 

digital signage for marketing agency

 

Conclusie

De succesvolle implementatie van Castit's narrowcasting software heeft Creative Media Network geholpen om effectief met hun bezoekers te communiceren en hun digitale marketingvaardigheden te presenteren. Dit heeft niet alleen geleid tot een betere betrokkenheid van bezoekers, maar ook tot een versterking van hun positie als toonaangevend marketingbureau.

 

Op zoek naar een gebruiksvriendelijk narrowcasting systeem?

Bent u op zoek naar een robuust narrowcasting platform met uiteenlopende functionaliteiten om een aantrekkelijke boodschap over te brengen aan uw bezoekers, medewerkers en/of klanten? Maak een gratis account aan en verken onze functionaliteiten en real-time applicaties. Of neem contact op voor meer informatie.

 

 

Neem contact op!

 

 

More works

Castit Digital Signage Resellers

Ontdek hoe narrowcasting voor de horeca branche ook een uitstekende manier kan zijn om de communicatie met gasten te verbeteren.

Lees verder
Connetz using Castit Digital Signage Software

Ontdek hoe Connectz Castit narrowcasting gebruikt om effectiever met medewerkers en klanten te communiceren en hen te informeren

Lees verder
de boer screenshot

Ontdek hoe Castit De Boer Advies & Notariaat hielp de klantbetrokkenheid te verbeteren en hun merkidentiteit te versterken door middel van een robuust en betrouwbaar narrowcasting platform.

Lees verder

Samen wisselen we kennis uit, doen we inspiratie op en stemmen we Castit af op uw klanten en uw industrie

Powered by FFWD