digital signage for construction companies app preview

De Constructie van een Nieuwe Samenwerking tussen Boeve Afbouw en Castit

Ontdek hoe Boeve Afbouw door de implementatie van Castit narrowcasting profiteert van verbeterde klantcommunicatie en -presentatie.

Maak kennis met...

... Boeve Afbouw, een vakbedrijf dat vier disciplines bedient: grootbouw, conceptbouw, maatwerk en kopersmeerwerk. De eerste drie richten zich op de bouwer, de laatste op de koper en/of bewoner van het pand. Al sinds 1965 spelen ze een belangrijke rol in de constructie.

 

digital signage for construction companies template 

De Uitdagingen

Boeve Afbouw stond voor de volgende uitdagingen:

  1. Presentatie van lopende bouwprojecten: Ze wilden klanten een duidelijk en actueel beeld te geven van de projecten waaraan werd gewerkt.
  2. Delen van belangrijke bedrijfsupdates: Boeve Afbouw wilden tevens hun klanten op de hoogte houden van belangrijke bedrijfsinformatie.
  3. Verouderde informatieverspreiding: Statische informatieborden zijn niet alleen inefficiënt, maar ook tijdrovend en kostbaar om te vervangen.

 

De Oplossing: Castit Narrowcasting Software

Om deze uitdagingen aan te pakken, implementeerde Boeve Afbouw de Castit digital signage software op twee narrowcasting schermen. Deze keuze bood drie belangrijke voordelen:

  1. Robuust en Gebruiksvriendelijk Platform: Castit is een robuust narrowcasting platform dat eenvoudig te gebruiken is. Dit platform maakte het mogelijk om schermen snel en eenvoudig van content te voorzien. Dit is belangrijk met wisselende projecten met regelmatige updates.
  2. Gepersonaliseerde Templates: Door in Castit gebruik te maken van gepersonaliseerde templates, kan Boeve Afbouw hun lopende bouwprojecten in de huisstijl van het bedrijf presenteren. Dit zorgt voor een professionele en consistente uitstraling.
  3. Directe en Actuele Updates: Met Castit is Boeve Afbouw in staat om hun klanten up-to-date te houden over belangrijke bedrijfsinformatie en lopende projecten. De mogelijkheid om snel wijzigingen door te voeren en informatie bij te werken is hiervoor key.

 

De Resultaten

Dankzij de implementatie van Castit digital signage software heeft Boeve Afbouw stappen gemaakt op het gebied van klantcommunicatie en -betrokkenheid:

  1. Verhoogde Klantbetrokkenheid: Klanten zijn beter geïnformeerd over de lopende projecten en de voortgang binnen het bedrijf. Dit resulteert in een grotere betrokkenheid.
  2. Verbeterde Presentatie van Bouwexpertise: Door hun projecten op een visueel aantrekkelijke en professionele manier te presenteren, kan Boeve Afbouw hun expertise en vakmanschap in de bouwsector duidelijk laten zien.

 

digital signage for construction companies

 

Conclusie

Deze resultaten tonen aan hoe Castit narrowcasting software een effectieve oplossing biedt voor bedrijven die op zoek zijn naar een moderne manier om hun communicatie te verbeteren en hun projecten te presenteren, zoals bij onze klant Boeve Afbouw.

Bent u ook op zoek naar een narrowcasting oplossing om de bedrijfspresentatie en klantcommunicatie te verbeteren? Verken ons Castit systeem door een gratis account aan te maken of neem contact met ons op voor meer informatie!

 

Neem contact op!

More works

Castit Digital Signage Resellers

Ontdek hoe narrowcasting voor de horeca branche ook een uitstekende manier kan zijn om de communicatie met gasten te verbeteren.

Lees verder
Connetz using Castit Digital Signage Software

Ontdek hoe Connectz Castit narrowcasting gebruikt om effectiever met medewerkers en klanten te communiceren en hen te informeren

Lees verder
de boer screenshot

Ontdek hoe Castit De Boer Advies & Notariaat hielp de klantbetrokkenheid te verbeteren en hun merkidentiteit te versterken door middel van een robuust en betrouwbaar narrowcasting platform.

Lees verder

Samen wisselen we kennis uit, doen we inspiratie op en stemmen we Castit af op uw klanten en uw industrie

Powered by FFWD