digital signage for service companies

De Vruchtbare Samenwerking tussen Castit en Hans Kalf Intercouiffure

Ontdek hoe Castit narrowcasting de klantcommunicatie en -betrokkenheid bij deze Zwolse kapperszaak heeft verbeterd.

Maak Kennis met...

...Hans Kalf Intercouiffure. Deze kapperszaak is er niet zomaar één. We gaan terug in de geschiedenis tot 1926 toen de vereniging Intercouiffure werd opgericht. Al snel sloten kapsalons internationaal zich aan, en verspreidde het concept zich vanaf 1929 ook in Nederland. Inmiddels knippen, kleuren & adviseren de topstylisten van Hans Kalf hun klanten uit Zwolle en omgeving al meer dan 90 jaar. 

 

digital signage for service companies in netherlands 

Uitdagingen

Hans Kalf Intercouiffure was op zoek naar een digitaal communicatiemiddel dat geschikt was om klanten te informeren over belangrijke zaken rondom de kapsalon. Denk aan openingstijden, mededelingen, promoties, et cetera. Hiervoor was een betrouwbare en gebruiksvriendelijke narrowcasting oplossing nodig.

 

Oplossing

De oplossing bestaat uit drie narrowcasting schermen, strategisch geplaatst door de kapsalon heen. Eén daarvan is verbonden via een Google Chromecast met Google TV: een makkelijke tool om de Castit narrowcasting software te verbinden aan het scherm. Castit bood een robuust en gebruiksvriendelijk narrowcasting platform dat perfect aansloot op de behoeften van Hans Kalf Intercouiffure. Onze oplossing voor de kapperszaak bestaat uit drie belangrijke elementen:

1. Gebruiksvriendelijk systeem:

  • Klanten kunnen een templates in hun huisstijl bewerken en alle gewenste informatie in de gekozen layout toevoegen.
  • Voor Castit is geen technische kennis vereist, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

2. Snelle aanpassing van informatie:

  • Klanten kunnen snel wijzigingen aanbrengen in de content en inspelen op snelle veranderingen, zoals acuut gewijzigde openingstijden en seizoensaanbiedingen.
  • Dit zorgt voor een flexibele en dynamische communicatie met hun klanten.

3. Integratie van real-time informatie:

  • Klanten kunnen real-time informatie van het web toevoegen met behulp van applicaties in Castit.
  • Dit maakt het mogelijk om altijd actuele en relevante informatie te delen.

 

Resultaten

Dankzij Castit kon Hans Kalf Intercouiffure de volgende verbeteringen toepassen:

  1. Effectieve communicatie: De kapsalon kan belangrijke informatie eenvoudig communiceren aan klanten.
  2. Verhoogde klantbetrokkenheid: Klanten worden vermaakt en betrokken terwijl ze wachten op de afspraak of in de kappersstoel, wat de algehele klanttevredenheid verhoogt.
  3. Flexibiliteit en anticipatie: De kapsalon kan snel inspelen op acute veranderingen en tijdelijke promoties delen.

 

digital signage for service companies case study

 

Conclusie

Samenvattend is de samenwerking tussen Castit en Hans Kalf Intercouiffure geslaagd en heeft de implementatie van narrowcasting in de kapperszaak haar vruchten afgeworpen. De topstylisten communiceren op een efficiente manier met hun klanten, delen belangrijke informatie en kunnen snel inspelen op veranderingen. 

 

Op zoek naar een digitaal communicatiemiddel?

Bent u ook op zoek naar een narrowcasting tool om de communicatie met klanten te verbeteren en hen op de hoogte te houden van alle belangrijke informatie rondom uw bedrijf of organisatie? Ontdek Castit door een gratis account aan te maken of neem contact op voor meer informatie!

 

Neem contact op!

More works

Castit Digital Signage Resellers

Ontdek hoe narrowcasting voor de horeca branche ook een uitstekende manier kan zijn om de communicatie met gasten te verbeteren.

Lees verder
Connetz using Castit Digital Signage Software

Ontdek hoe Connectz Castit narrowcasting gebruikt om effectiever met medewerkers en klanten te communiceren en hen te informeren

Lees verder
de boer screenshot

Ontdek hoe Castit De Boer Advies & Notariaat hielp de klantbetrokkenheid te verbeteren en hun merkidentiteit te versterken door middel van een robuust en betrouwbaar narrowcasting platform.

Lees verder

Samen wisselen we kennis uit, doen we inspiratie op en stemmen we Castit af op uw klanten en uw industrie

Powered by FFWD