cuts_and_colours_entrance

Een Luxe en Aangename Kapperservaring met Castit Narrowcasting Software

Een moderne kapperservaring door middel van Castit narrowcasting software. Dat is waar Cuts & Colours voor koos. Met duizenden kapsalons in Nederland, moet je als ondernemer een strategie kiezen om er met kop en schouders bovenuit te steken. Dat is Cuts & Colours gelukt. In samenwerking met Castit narrowcasting software is er een digitaal aanmeldsysteem ontwikkeld met alles erop en eraan.

Cuts & Colours was op zoek naar een creatieve oplossing voor het aanmelden van klanten en het reduceren van wachttijden. Zij zagen wel wat in een digitale oplossing en namen contact op met Castit narrowcasting software om deze wens in uitvoering te kunnen brengen. Het resultaat wordt hieronder besproken.

Castit Schiet te Hulp

Ons multifunctionele narrowcasting platform Castit leek ons een uitstekend middel om het aanmeldproces bij Cuts & Colours te vereenvoudigen. We hebben een touch-applicatie op maat ontwikkeld op Castit, waarop bezoekers zich kunnen aanmelden en hun wensen voor de knip- of verfbeurt kunnen selecteren. Het digitale inchecksysteem is gepositioneerd op een scherm bij de ingang en valt direct op. Bij aankomst kunnen bezoekers meteen worden geholpen.

 

Een Interactieve Narrowcasting Oplossing in de Huisstijl van Cuts & Colours

Bij de touch applicatie is aandacht gegeven aan zowel de functionaliteiten als de look-and-feel. Klanten krijgen een overzicht te zien van het gehele assortiment van Cuts & Colours i.c.m. prijzen en afbeeldingen. Zij kunnen de behandelingen en producten kiezen die zij willen. De gebruiksvriendelijke applicatie loopt de klanten stap voor stap door het proces en zorgt ervoor dat ze zo goed mogelijk worden geholpen bij het selecteren van de producten en behandelingen. Dat is een goed begin voor een mooi kapsel.

Integratie van scherm en mobiel

Tijdens het aanmeldproces op de touch applicatie wordt ook de mobiele app van Cuts & Colours aan klanten geïntroduceerd. Hier kunnen zij bijvoorbeeld voor korting sparen. Voordat de klanten gaan zitten, kunnen zij nog een drankje uitkiezen op het scherm. Nadat alle stappen zijn doorlopen ontvangen zij een bon met de gekozen behandelingen en producten. Deze kan ook worden gebruikt om aan de kapper te laten zien voor welk kapsel gekozen is.

Uw Digitale Lookbook

Voor klanten die nog niet precies weten wat ze willen en graag eerst nog wat inspiratie willen opdoen, is er een digitaal “Lookbook”. Hier vinden zij verschillende kapsels die nu helemaal trendy zijn. Het ouderwetse bladeren in een magazine is nu opgevangen in een digitaal lookbook.

De Toekomst van Kappersketens

Castit narrowcasting software heeft de kapperservaring en het aanmeld- en selectieproces voor Cuts & Colours in een nieuw en modern jasje gestoken. Dit laat mooi zien dat narrowcasting ook een uitkomst kan zijn in branches waar u het misschien nog minder verwacht. Klanten worden op een meer efficiënte manier geholpen, met behoud van ondersteuning en advies in het systeem. Met hun digitale applicatie valt Cuts & Colours meteen op bij bezoekers en steken zij met kop en schouders boven andere kappersketens uit.

Bent u benieuwd wat Castit narrowcasting voor u kan doen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op!

More works

Castit Digital Signage Resellers

Ontdek hoe narrowcasting voor de horeca branche ook een uitstekende manier kan zijn om de communicatie met gasten te verbeteren.

Lees verder
Connetz using Castit Digital Signage Software

Ontdek hoe Connectz Castit narrowcasting gebruikt om effectiever met medewerkers en klanten te communiceren en hen te informeren

Lees verder
de boer screenshot

Ontdek hoe Castit De Boer Advies & Notariaat hielp de klantbetrokkenheid te verbeteren en hun merkidentiteit te versterken door middel van een robuust en betrouwbaar narrowcasting platform.

Lees verder
Powered by FFWD