Van vlierden company using Castit Digital Signage Software

Van Vlierden & Castit: Narrowcasting om een Breder Publiek te Bereiken

Van Vlierden, een ervaren bedrijf in de groenvoorziening, heeft Castit benaderd om een narrowcasting oplossing op maat te ontwikkelen. We hebben voor Van Vlierden een mooi narrowcasting product geleerd waarmee vanaf nu relevante informatie met een breder publiek kan worden gedeeld.

Introductie

Met 50 jaar ervaring is Van Vlierden een gevestigde naam in de groene bouwindustrie. Ze zijn van alle markten thuis als het aankomt op groenvoorziening: van het ontwerp tot de aanleg van groen rond gebouwen. Zij zijn het centrale aanspreekpunt. Groenoplossingen worden op maat ontwikkeld in de gewenste stijl van de klant. Alles is mogelijk bij Van Vlierden door hun ruime expertise. Zij waren op zoek naar een digitale oplossing om communicatie met bezoekers en informatievoorziening te verbeteren. Hiervoor hebben zij Castit benaderd.

Uitdaging

Van Vlierden had de wens om de manier van communicatie met zowel medewerkers als klanten en bezoekers in hun kantoorpand te moderniseren. Een narrowcasting oplossing leek hen hiervoor geschikt. Het is een digitale manier om communicatie te verbeteren en informatie relevanter te maken. Van Vlierden heeft Castit gevonden via Google, en heeft op basis van onze brede expertise op het gebied van narrowcasting besloten om met ons in zee te gaan. Castit biedt een brede reeks functionaliteiten en verregaande opties zoals het interactief en dynamisch maken van de content.

Oplossing

We hebben op ons Castit platform een narrowcasting oplossing op maat gerealiseerd voor Van Vlierden. Vanuit ons gebruiksvriendelijke CMS kunnen medewerkers content voor de schermen creëren en wijzigen, en verschillende schermen tegelijkertijd voorzien van informatie. De content wordt gepresenteerd in de huisstijl van Van Vlierden, en kan worden aangevuld met pakkende video’s, afbeeldingen en andere visuals. Met de planfunctie binnen Castit kan worden ingesteld welke content wanneer en op welk scherm zal worden weergegeven. Dit zorgt ervoor dat er op elk moment relevante informatie op de schermen wordt getoond, die wellicht anders is voor verschillend publiek op verschillende tijdstippen en locaties.

Met dit totaalpakket kan Van Vlierden collega’s, bezoekers en klanten op een moderne en aantrekkelijke manier informeren over hun ontwikkelingen binnen de groenvoorziening. Met sfeerimpressies van aangelegde projecten, real-time updates over lopende projecten en informatie over nieuwe mogelijkheden binnen de groenaanleg op de narrowcasting schermen zorgt Van Vlierden ervoor dat collega’s en klanten betrokken blijven.

De Belangrijkste Functionaliteiten voor Van Vlierden

De narrowcasting oplossing op maat voor Van Vlierden bestaat uit een aantal unieke eigenschappen en functionaliteiten.

Twee Actieve Schermen 

Van Vlierden heeft gekozen voor twee narrowcasting schermen op verschillende plekken binnen hun pand. Deze kunnen op afstand worden beheerd en voorzien van content vanuit één CMS.

Snelle en Gemakkelijke Wijzigingen binnen het CMS

Content voor op de narrowcasting schermen wordt opgemaakt op slides. Binnen het Content Management Systeem (CMS) heeft Van Vlierden zelf 10 slides ontworpen met narrowcasting content. Deze zijn opgeslagen als templates. Wanneer wijzigingen zich voordoen, kunnen de slides snel worden aangepast. Zo is de informatie op de narrowcasting schermen altijd up-to-date. Bovendien kunnen nieuwe slides snel worden aangemaakt door gebruik te maken van de templates in de huisstijl van Van Vlierden.

De Bibliotheek 

De bibliotheek binnen het CMS van Castit is het centrale verzamelpunt van alle bestanden en media-items. Video’s en afbeeldingen kunnen hier worden geüpload en opgeslagen en gebruikt worden om later toe te voegen aan de slides.

Klok en Weersverwachting

Van Vlierden maakt gebruik van de klok- en weerapplicatie binnen Castit om bezoekers en collega’s elk moment te kunnen informeren over de huidige tijd en weersverwachting.

YouTube Embedding

Met de Youtube Embedding app heeft Van Vlierden de mogelijkheid om video’s te kunnen afspelen op de narrowcasting schermen. Deze optie zorgt voor een meer visueel inkijkje in het bedrijf en vormt een dynamische aanvulling op tekstuele informatie.

Doorvoering van het Logo en de Huisstijl

Van Vlierden heeft gekozen voor het Castit Enterprise pakket. Onderdeel hiervan is de doorvoering van het logo en de huisstijl op de narrowcasting schermen. Alle content heeft dezelfde look-and-feel en sluit naadloos aan op de manier waarop Van Vlierden zich doorgaans presenteert.

Opvallende Slide Transities

In het CMS van Castit kunnen slide transities zo worden ingesteld dat de visuele aantrekkingskracht van de narrowcasting schermen wordt vergroot. Wanneer slides elkaar afwisselen, en er dus nieuwe informatie op het scherm komt, wordt de aandacht getrokken door de opvallende slide transities.

Het Resultaat van de Narrowcasting Oplossing voor Van Vlierden

De implementatie van de narrowcasting schermen heeft Van Vlierden veel voordelen opgeleverd:

  • Betere Communicatie 

Door middel van de narrowcasting schermen kan Van Vlierden nu op een effectieve manier met klanten en medewerkers communiceren en hen op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf.

  • Meer Betrokkenheid 

Door de verschillende opties binnen het CMS kan informatie op een interessante en dynamische manier worden gepresenteerd. Bovendien hebben digitale schermen een hogere attentiewaarde dan analoge borden. Medewerkers en klanten van Van Vlierden worden nu écht betrokken en de boodschap blijft beter hangen.

  • Sterke Bedrijfsidentiteit

Het logo en de huisstijl van Van Vlierden wordt consequent doorgevoerd op de narrowcasting schermen en is in lijn met hun presentatie op andere platformen. Door deze consistente doorvoering wordt de bedrijfsidentiteit versterkt.

  • Snel en Gemakkelijk Contentbeheer

Door de gebruiksvriendelijkheid van het Castit CMS, kunnen medewerkers van Van Vlierden snel en gemakkelijk content aanmaken, toevoegen en aanpassen. De schermen zijn altijd up-to-date en het kost minimale moeite om ze te onderhouden

Conclusie

De samenwerking tussen Van Vlierden en Castit resulteerde in een narrowcasting oplossing in de huisstijl van Van Vlierden, met alle benodigde functionaliteiten om de content zo boeiend en aantrekkelijk mogelijk te maken. Het resultaat mag er wezen! Door de narrowcasting schermen wordt nu effectiever gecommuniceerd en worden klanten en medewerkers meer betrokken bij Van Vlierden.

Castit is dankbaar voor de fijne samenwerking met Van Vlierden en trots op het eindresultaat. Het is een mooi voorbeeld van de manier waarop narrowcasting ingezet kan worden om communicatie binnen bedrijven te verbeteren en betrokkenheid van medewerkers en klanten te verhogen.

Bent u ook op zoek naar een narrowcasting oplossing om uw informatievoorziening en interne communicatie te verbeteren? Of bent u benieuwd wat Castit narrowcasting nog meer voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

Neem contact op!

More works

Castit Digital Signage Resellers

Ontdek hoe narrowcasting voor de horeca branche ook een uitstekende manier kan zijn om de communicatie met gasten te verbeteren.

Lees verder
Connetz using Castit Digital Signage Software

Ontdek hoe Connectz Castit narrowcasting gebruikt om effectiever met medewerkers en klanten te communiceren en hen te informeren

Lees verder
de boer screenshot

Ontdek hoe Castit De Boer Advies & Notariaat hielp de klantbetrokkenheid te verbeteren en hun merkidentiteit te versterken door middel van een robuust en betrouwbaar narrowcasting platform.

Lees verder

Samen wisselen we kennis uit, doen we inspiratie op en stemmen we Castit af op uw klanten en uw industrie

Powered by FFWD