Digital signage for sports bar

Even Buurten bij Café Dug Out - Hun Samenwerking met Castit

Een digital signage oplossing die aansluit op de beleving van sportfans en stamgasten in een geliefd Belgisch café.

Mogen we aan u Voorstellen

Maak kennis met de klant in kwestie, Café Dug Out, de place to be als het gaat om een goede pot voetbal of biljart. Gevestigd aan de rand van Aalst, kunnen gasten zich een avondje onderdompelen in de wereld van het Belgische voetbal onder het genot van een borrel. De klant was op zoek naar een moderne manier om informatie te delen met gasten.

 

De Uitdaging

U weet waarschijnlijk wel hoe een avondje voetbal kijken in de stamkroeg kan verlopen - veel gejuich, gelach en geklets. Dat maakt het juist zo leuk. Café Dug Out was op zoek naar een digital signage solution die aansluit op deze gezellige sfeer. Zodoende stuitten ze op Castit Narrowcasting Software. 

 

Digital signage for sports bar

 

Het Proces

De klant heeft ons gevonden via de Castit app in de Google Play Store en maakte kort daarna telefonisch kennis met ons. Na een online demonstratie waren ze al snel om: Castit was een geschikt narrowcasting systeem voor Café Dug Out. 

 

De Implementatie

De klant koos voor Castit door de gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit van het systeem. De combinatie met Chromecast maakte de installatie en het gebruik nog makkelijker. Het primaire doel van het scherm is het tonen van advertenties. In het Castit systeem kan hiervoor een layout worden gemaakt die aansluit op de ambiance van het café. Zo trekt het de aandacht van gasten tijdens het voetbal kijken en biljarten door. 

 

Digital signage for sports bar Dug Out

 

Oog op de Toekomst

Het succes van Castit heeft geleid tot verdere plannen. Café Dug Out is van plan om hun narrowcasting setup uit te breiden met twee schermen. Wat de inhoud ervan gaat worden is nog de vraag. Wel moet het iets zijn wat bijdraagt aan de ervaring van de voetbalfans en wederom aansluit op de gezellige sfeer in het stamcafé. Daar kunnen ze in het flexibele Castit systeem alle kanten mee op.

 

Conclusie

In oude, vertrouwde plekken zoals Café Dug Out, is het belangrijk om een digitale oplossing te omarmen die ook echt aansluit op de sfeer. Castit heeft aan die verwachting voldaan. De dynamische content op een betrouwbaar scherm heeft ervoor gezorgd dat de klant al na korte tijd begon na te denken over uitbreidingsmogelijkheden. En daarom zijn we trots op deze samenwerking.

Bent u op zoek naar een narrowcasting oplossing die aansluit op uw publiek? Neem contact met ons op.

 

Neem contact op!

 

More works

Castit Digital Signage Resellers

Ontdek hoe narrowcasting voor de horeca branche ook een uitstekende manier kan zijn om de communicatie met gasten te verbeteren.

Lees verder
Connetz using Castit Digital Signage Software

Ontdek hoe Connectz Castit narrowcasting gebruikt om effectiever met medewerkers en klanten te communiceren en hen te informeren

Lees verder
de boer screenshot

Ontdek hoe Castit De Boer Advies & Notariaat hielp de klantbetrokkenheid te verbeteren en hun merkidentiteit te versterken door middel van een robuust en betrouwbaar narrowcasting platform.

Lees verder

Samen wisselen we kennis uit, doen we inspiratie op en stemmen we Castit af op uw klanten en uw industrie

Powered by FFWD