Castit Digital Signage and Music In Store Music

Digital Signage in Winkels: Een Succesverhaal uit de Platenzaak van In Front Records

Een narrowcasting oplossing klonk voor In Front Records, een platenzaak in Hoofddorp, als muziek in de oren. Zij waren op zoek naar een moderne en efficiënte manier om te adverteren in hun winkel. Ontdek wat Castit narrowcasting voor hen betekend heeft.

Waar digital signage en winkels in goede harmonie zijn

Vier op de vijf klanten zijn meer geneigd om aankopen te doen in een winkel waar digital signage aanwezig is. Digitale schermen kunnen dus van positieve invloed zijn op koopgedrag.

In deze moderne tijd moet u meer en verschillende middelen inzetten om de aandacht van uw klanten te trekken en bepaalde zaken bij hen onder de aandacht te brengen. Digital signage in winkels is een uitstekende manier om dit te doen.

Introductie

In Front Records was op zoek naar een digitale oplossing om producten te promoten, aanbiedingen te delen en klanten te betrekken bij hun platenzaak. Digital signage software biedt uiteenlopende opties om met klanten te communiceren en hen te informeren over het assortiment, aanbiedingen, nieuwe producten, vraag naar personeel, maar ook meer algemene zaken, zoals het weer en verkeersinformatie. Zodoende gingen we voor hen aan de slag.

Castit Digital Signage and Music

Aan de Slag met de Advertentiestrategie van In Front Records

Zodoende ging In Front Records op zoek naar een digital signage provider, die kon helpen de muziek- en techwereld samen te brengen. Ze kwamen terecht bij Castit, en maakten eerst gebruik van onze gratis versie. Al snel besloten zij voor een upgrade te kiezen.

Zo begon de echte samenwerking met onze klant. Hun behoeftes werden ons duidelijk - het creëren van boeiende, up-to-date advertenties voor hun narrowcasting schermen. Met een creatieve mix van design en muziek elementen moet de aandacht van de klanten in de platenzaak worden getrokken.

De Integratie van Google Chromecast

Recentelijk hebben wij de nieuwste Google Chromecast voor Google TV geïntegreerd met onze narrowcasting software door een app uit te brengen in de Playstore. In Front Records informeerde naar deze mogelijkheid. Dit zou het broadcasten van hun narrowcasting content een stuk makkelijker maken.

castit running on google chromecast 4

Waar Digital Signage en Muziek elkaar vinden

In Front Records heeft op een creatieve manier elementen uit de platenzaak geïntegreerd in de digital signage content. Door middel van het Castit systeem kunnen zij visueel aantrekkelijke advertenties maken en hun unieke assortiment verwerken in de content.

Bovendien kunnen ze hun klanten scherpe aanbiedingen doen op speciale dagen zoals Black Friday en Kerst. Door de flexibiliteit van de software kan In Front Records altijd inspelen op nieuwe situaties en specifieke aanpassingen doen voor speciale gelegenheden. De content is in een handomdraai aangepast.

Een Oog op de Toekomst

De mogelijkheid om de Google Chromecast met Google TV te combineren met Castit narrowcasting opent nieuwe deuren. We proberen de technologische ontwikkelingen zo goed mogelijk bij te benen, en in dit geval hebben we er dus snel voor gezorgd dat onze klanten deze mogelijkheid niet hoeven te missen. De integratie van Google Chromecast biedt talloze voordelen, die we hier voor u op een rijtje hebben gezet.

Ook In Front Records is goed voorbereid op de toekomst met hun digital signage oplossing. Met technologie loop je altijd een stapje voor, en kun je meegaan met de ontwikkelingen door de tijd heen. Zij kunnen hun creativiteit naar voren laten komen in de content.

Castit Digital Signage and Music In Store Music

Conclusie

De klant In Front Records is een perfect voorbeeld van de potentie van digital signage in winkels. Veel winkels kunnen profiteren van een digital signage oplossing, omdat deze talloze doeleinden dient. Het is een zeer effectief middel om te adverteren, zoals onze klant doet, maar ook om relevante winkelinformatie te bieden aan uw klant. En dat ook nog op een visueel aantrekkelijke manier. Met een digital signage oplossing kunt u vooruit denken en snel inspelen op veranderingen, iets wat belangrijk is in de retail.

Bent u ook op zoek naar digital signage voor in uw winkel? Of bent u een bedrijf uit een andere branche, en wilt u ook een narrowcasting oplossing implementeren? Neem vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op!

More works

Castit Digital Signage Resellers

Ontdek hoe narrowcasting voor de horeca branche ook een uitstekende manier kan zijn om de communicatie met gasten te verbeteren.

Lees verder
Connetz using Castit Digital Signage Software

Ontdek hoe Connectz Castit narrowcasting gebruikt om effectiever met medewerkers en klanten te communiceren en hen te informeren

Lees verder
de boer screenshot

Ontdek hoe Castit De Boer Advies & Notariaat hielp de klantbetrokkenheid te verbeteren en hun merkidentiteit te versterken door middel van een robuust en betrouwbaar narrowcasting platform.

Lees verder

Samen wisselen we kennis uit, doen we inspiratie op en stemmen we Castit af op uw klanten en uw industrie

Powered by FFWD