Leenders Fietsen digital signage for e bike shops

Narrowcasting voor Leenderts Fietsen

Ontdek onze narrowcasting retail oplossing aan de hand van een levend voorbeeld in Leenderts Fietsen.

Mogen we aan u Voorstellen

Maak kennis met Leenderts Fietsen, een grote fietsenwinkel in Hengelo. Zij bieden werkelijk alles wat uw fietshart begeert: van mountainbikes en elektrische bakfietsen tot de nieuwste sport gadgets en accessoires. Een uitgebreid assortiment betekent veel informatie om te delen met klanten. Daarvoor hadden ze een gebruiksvriendelijk narrowcasting systeem nodig.

 

Leenders Fietsen digital signage for shops

 

De Uitdaging

Deze klant had alle hardware al in huis - zes schermen die ingezet kunnen worden voor klantcommunicatie en productpromotie. Alleen het narrowcasting systeem miste nog. Leenderts Fietsen wilde de schermen gebruiken om informatie te verschaffen, producten te promoten en de Advertise app te tonen, met het huidige en nieuwste aanbod binnen de winkel. 

 

De Oplossing

Castit narrowcasting sluit aan op de wens van de klant om belangrijke informatie en producten te delen met bezoekers van de fietsenwinkel. Het systeem is bij uitstek geschikt om verschillende layouts te maken voor verschillende doeleinden, in dit geval informatie én advertentie. Bovendien kan Castit apps broadcasten zoals de Advertise app, om nieuwe producten of aanbiedingen uit het assortiment uit te lichten.

 

De Implementatie

Zoals eerder genoemd beschikte Leenderts Fietsen reeds over zes schermen. Om de integratie van Castit soepel te laten verlopen, stelden we voor om de Google Chromecast in te zetten om de content te streamen naar de schermen. Dit is een gebruiksvriendelijke en makkelijk installeerbare oplossing. De integratie van Castit op de zes schermen verliep hierdoor moeiteloos.

 

De Impact

De inzet van Castit narrowcasting in de fietsenwinkel heeft de volgende voordelen:

  • Verhoogde Klantbetrokkenheid: Klanten worden op de hoogte gehouden van belangrijke en interessante informatie over de fietsenwinkel en producten uit het assortiment.
  • Verkoopboost: Producten en exclusieve aanbiedingen worden onder de aandacht gebracht middels aantrekkelijke templates die aansluiten op de look and feel van Leenderts Fietsen.
  • Efficiëntie: De koppeling met de Advertise app zorgt ervoor dat nieuwe producten automatisch aan het scherm worden toegevoegd en medewerkers dit niet handmatig hoeven te doen.

 Leenders Fietsen digital signage


 

Oog op de Toekomst

Leendert Fietsen maakt met plezier gebruik van Castit binnen hun huidige setup. Het flexibele en gebruiksvriendelijke systeem geeft hen de mogelijkheid om te experimenteren met templates en een layout te creëren die aansluit op hun huisstijl. De klanten van Leenderts Fietsen zijn altijd goed geïnformeerd. 

De samenwerking met Leenderts Fietsen laat maar weer zien dat er altijd een oplossing is om Castit te implementeren in een bestaande omgeving, mét of zonder bestaande hardware. De technologie van vandaag de dag biedt genoeg opties om de integratie soepel te doen verlopen en ervoor te zorgen dat iedereen, expert of onervaren, uit de voeten kan met ons systeem.

Bent u op zoek naar een narrowcasting oplossing die aansluit op uw publiek? Neem contact met ons op.

 

Neem contact op!

More works

Castit Digital Signage Resellers

Ontdek hoe narrowcasting voor de horeca branche ook een uitstekende manier kan zijn om de communicatie met gasten te verbeteren.

Lees verder
Connetz using Castit Digital Signage Software

Ontdek hoe Connectz Castit narrowcasting gebruikt om effectiever met medewerkers en klanten te communiceren en hen te informeren

Lees verder
de boer screenshot

Ontdek hoe Castit De Boer Advies & Notariaat hielp de klantbetrokkenheid te verbeteren en hun merkidentiteit te versterken door middel van een robuust en betrouwbaar narrowcasting platform.

Lees verder

Samen wisselen we kennis uit, doen we inspiratie op en stemmen we Castit af op uw klanten en uw industrie

Powered by FFWD