Website Embed Digital Signage

De Website Embed Narrowcasting Functionaliteit: Integreer Real-Time Informatie op uw Scherm

De kracht van narrowcasting software is de integratie van real-time informatie en de relevantie van de content. Door middel van de Website Embed narrowcasting functionaliteit kunt u een webpagina koppelen aan uw scherm en zo live informatie delen met uw publiek. In deze blogpost werken we de Website Embed narrowcasting functionaliteit verder uit en laten we u zien wat de voordelen zijn.

Castit installation Website Embed Digital Signage

De Website Embed Feature voor Narrowcasting: Integreer Real-Time Informatie op uw Scherm

Narrowcasting Website Embed - Een Nieuwe Functionaliteit voor Castit Gebruikers

Introductie

Bij Castit zijn we continu bezig om onze narrowcasting software te ontwikkelen en uit te breiden met nieuwe, geavanceerde functionaliteiten, waarvoor we ook de technologische ontwikkelingen in de gaten houden. Zo zijn we nu ook tot de toevoeging van Website Embed gekomen. De Website Embed narrowcasting functionaliteit biedt gebruikers de mogelijkheid om op een originele manier boeiende content te delen met het publiek.

Website Embed Digital Signage

Het Doel van Website Embed

De Website Embed narrowcasting functionaliteit heeft verschillende voordelen voor bedrijven en organisaties. Het maakt informatieborden een stukje minder statisch. In plaats van het tonen van een stuk tekst, wordt met de Website Embed narrowcasting functionaliteit gescrold door de website. Door bijvoorbeeld een koppeling te maken met de bedrijfswebsite, krijgen klanten en bezoekers een inkijkje in het bedrijf en een korte sfeerimpressie.

De nieuwe Functionaliteit Inzetten

Het installeren en gebruiken van een nieuwe feature kan misschien uitdagend lijken, maar dat valt reuze mee. Wij leggen u stap voor stap uit hoe u de Website Embed feature installeert in uw Castit narrowcasting account en een real-time website feed kunt toevoegen aan uw playlist.

Het Installeren van de Website Embed Narrowcasting Feature

De installatie van de nieuwe feature is een fluitje van een cent. U logt in met uw Castit account in de browser. Als u nog geen lid bent van ons narrowcasting platform, kunt u hier een gratis account aanmaken. Dit is vrijblijvend en u kunt voor onbepaalde tijd gebruik maken van deze gratis versie.

In het Castit systeem gaat u naar “Apps”. Daar kunt u zoeken naar “Website Embed into Playlist". Die app downloadt u uit de lijst; dit proces is vanzelfsprekend. In de playlist kunt u deze app aanklikken en de gewenste website integreren.

Voor vragen over het installeren van Website Embed kunt u altijd contact met ons opnemen.

Castit installation Website Embed Digital Signage

Websites Integreren in uw Playlist

Naarmate u meer gebruikmaakt van de Website Embed feature, ontdekt u hoeveel kanten u ermee op kunt. Denk aan het delen van social media feeds van relevante accounts, het broadcasten van nieuwspagina’s of het tonen van de bedrijfswebsite.
Het is een leuke afwisseling of aanvulling op andere content.

Het Bieden van Real-Time Informatie

Als bedrijf bent u wellicht op zoek naar een creatieve manier om de aandacht van uw publiek trekken en klanten en bezoekers te betrekken bij alle ontwikkelingen. Castit narrowcasting biedt uiteenlopende features, waaronder Website Embed, maar ook de integratie van YouTube, nieuwsplatforms en afbeeldingen, om content aantrekkelijk te maken en zo op te vallen bij het publiek. U kunt bedrijfsspecifieke informatie delen, maar deze ook afwisselen met meer algemene bronnen, zoals verkeers- en weersinformatie.

Inspiratie Opdoen

Neem een kijkje in ons portfolio en ontdek hoe andere bedrijven Castit hebben gebruikt om een creatieve twist te geven aan hun narrowcasting content.

Castit Website Embed Digital Signage

Conclusie

De Website Embed narrowcasting functionaliteit is een belangrijk onderdeel van ons totaalpakket aan apps en features waarmee we bedrijven en organisaties de mogelijkheid geven om boeiende content te creëren. Maak hier een gratis account aan, probeer de Website Embed narrowcasting feature eens uit en kijk of het wat voor u is. Het is een leuke manier om real-time informatie te integreren op uw scherm.

FAQs

1. Wat is het voordeel van de Website Embed feature voor mijn bedrijf?
Met deze feature kunt u uw narrowcasting content afwisselen met real-time informatie van uw eigen bedrijfswebsite of een externe, informatieve bron. Deze dynamische en afwisselende content trekt de aandacht van de bezoeker en zorgt ervoor dat u altijd kloppende, relevante informatie toont.

2. Kan ik makkelijk overweg met de Website Embed narrowcasting feature?
Zeker! Bij het ontwikkelen van nieuwe features staat gebruiksvriendelijkheid voorop. In de app wordt duidelijk gemaakt hoe u een website integreert in de afspeellijst.

3. Kan iemand mij helpen met de Website Embed narrowcasting feature?
Als u er niet uitkomt met deze (of een andere) functionaliteit, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u kosteloos met het integreren van Website Embed.

Probeer de nieuwe Web Embed narrowcasting feature uit en maak het onderdeel van uw afspeellijst!

Ja, ik wil het Gratis gebruiken

, Nebojsa Gutesa

, Zoran Popovic