narrowcasting reseller v2

Onze partner De Vrieze Networking

Ontdek hoe Castit voor de klanten van De Vrieze Networking een stabiele en gebruiksvriendelijke narrowcasting heeft verzorgd.

Even voorstellen aan…

Bij Castit hadden we onlangs het genoegen om samen te werken met De Vrieze Networking, een ICT-bedrijf gevestigd in Nederland. Onze partner levert een breed spectrum aan diensten aan zijn klanten, waaronder narrowcasting. De samenwerking begon in 2019 toen ze ons benaderden voor een touchscreen oplossing op maat. Sindsdien heeft onze samenwerking zich uitgebreid naar narrowcasting.

 

narrowcasting reseller

Uitdaging

Onze partner bood voorheen een andere narrowcasting oplossing aan zijn klanten. Echter leidde deze vaak tot problemen bij de eindgebruikers, door onhandigheden en bugs in het systeem. Ze kwamen de volgende uitdagingen tegen:

  1. Gebruiksvriendelijkheid: klanten vonden het oude systeem moeilijk in beheer; het opmaken en casten van content ging niet soepel.
  2. Stabiliteit: het oude systeem crashte te vaak, waardoor de informatievoorziening werd verstoord.
  3. Maatwerk: het vorige systeem was niet flexibel genoeg, waardoor het niet voldeed aan de specifieke eisen van elke eindklant. 

Daarom was de Vrieze Networking op zoek naar een meer stabiele en gebruiksvriendelijke oplossing om aan te bieden aan zijn klanten.

 

Oplossingen

Live demonstratie en onderhandeling

De oplossing voor deze problemen werd aangedragen middels een live demonstratie van de Castit narrowcasting software. Zo kon De Vrieze zien hoe de oplossing in de praktijk werkt, en of de problemen die zij hadden daadwerkelijk zouden worden opgelost door de implementatie van onze software. De demo was een succes en het Castit systeem kwam goed uit de verf. Onze partner tekende de resellerovereenkomst. And the rest is history.

Soepele overgang

Vanaf dat moment werkten we nauw samen met onze partner om de overstap van hun 6 klanten op ons platform vloeiend te laten verlopen. Elke narrowcasting oplossing moest worden aangepast aan de specifieke voorwaarden van die klant. De overstap naar Castit verliep soepel omdat we aandacht besteedde aan de ondersteuning en training van onze partner en zijn klanten. Zij hadden vanzelfsprekend wat tijd nodig om zich dit nieuwe narrowcasting platform eigen te maken.


Verbeterde stabiliteit en gebruikerservaring

De Vrieze Networking kan haar klanten nu een gebruiksvriendelijk en stabiel narrowcasting platform aanbieden. Het systeem is makkelijk in beheer: gebruikers kunnen content opmaken in templates en real-time informatie van het web integreren. 

narrowcasting reseller

Impact

De impact van onze oplossing was positief. Hier zijn enkele van de belangrijkste resultaten: 

  1. Verbeterde klanttevredenheid: De klanten van De Vrieze Networking liepen niet langer tegen problemen aan zoals storingen en onhandigheden. Hierdoor nam de klanttevredenheid toe.
  2. Minder downtime en technische problemen: De stabiliteit van ons platform heeft de downtime en technische problemen verminderd, waardoor de klanten van onze partner zich konden concentreren op hun kernactiviteiten zonder constante onderbrekingen.
  3. Verbeterde klantrelaties: Door een stabiele narrowcasting oplossing te bieden, versterkte onze partner zijn relaties met bestaande klanten en liet hij zien zich in te zetten voor goede diensten.

 

Conclusie: Castit als betrouwbare partner

Onze samenwerking met De Vrieze Networking toont het belang aan van een stabiele, gebruiksvriendelijke narrowcasting oplossing voor bedrijven. Als reseller is het belangrijk om problemen te voorkomen bij de eindklant en een systeem aan te bieden dat voor zo min mogelijk problemen zorgt. 

Bent u ook op zoek naar een solide narrowcasting platform om aan te bieden aan uw klanten? Ziet u een samenwerking met Castit wel zitten? Neem contact met ons op en spreek samen de mogelijkheden door. Of maak alvast kennis met ons systeem door een gratis account aan te maken. Samen staan we sterker. 

 

  Neem contact op!

More works

Castit Digital Signage Resellers

Ontdek hoe narrowcasting voor de horeca branche ook een uitstekende manier kan zijn om de communicatie met gasten te verbeteren.

Lees verder
Connetz using Castit Digital Signage Software

Ontdek hoe Connectz Castit narrowcasting gebruikt om effectiever met medewerkers en klanten te communiceren en hen te informeren

Lees verder
de boer screenshot

Ontdek hoe Castit De Boer Advies & Notariaat hielp de klantbetrokkenheid te verbeteren en hun merkidentiteit te versterken door middel van een robuust en betrouwbaar narrowcasting platform.

Lees verder
Powered by FFWD