narrowcasting fysio v2

Narrowcasting voor Fysio van Ginkel

Ontdek hoe Fysio van Ginkel Castit gebruikt om belangrijke praktijkinformatie te delen met patiënten.

Maak Kennis met...

...Fysio van Ginkel, een praktijk in Ede - Centrum die gespecialiseerd is in houdings- en bewegingsapparaat gerelateerde klachten en manuele therapie. U kunt er met of zonder doorverwijzing terecht en samen met u wordt er een oplossing gezocht voor uw fysieke problemen.

 

narrowcasting fysio

 

Uitdagingen van Fysio van Ginkel

Fysio van Ginkel stond voor verschillende uitdagingen:

 1. Diensten, promoties en praktijkinformatie op een effectieve en boeiende manier onder de aandacht brengen bij klanten. 
 2. Snel kunnen inspelen op last-minute veranderingen zonder dat het veel tijd en geld kost om de inhoud te veranderen, zoals bijvoorbeeld bij papieren informatieborden wel het geval is.

 

De Oplossing door Castit

Castit bood een robuust narrowcasting systeem:

 1. Effectieve Presentatie van Diensten en Promoties:
  Met Castit kan Fysio van Ginkel hun diensten en speciale aanbiedingen op een aantrekkelijke en duidelijke manier presenteren. Dit zorgde ervoor dat cliënten altijd op de hoogte waren zijn van de nieuwste behandelingen en promoties.

 2. Belangrijke praktijkinformatie:
  Door gebruik te maken van Castit's gebruiksvriendelijke software, kan Fysio van Ginkel waardevolle gezondheidstips en belangrijke praktijkinformatie effectief delen met zijn klanten.

 3. Schaalbaar en Flexibel Systeem
  Castit biedt een schaalbaar en flexibel systeem dat eenvoudig kan worden aangepast aan de veranderende behoeften van Fysio van Ginkel. Of het nu gaat om het toevoegen van meer schermen of het aanpassen van de inhoud, Castit zorgt voor een gebruiksvriendelijke oplossing.

 

narrowcasting fysio van ginkel

 

Bereikte Resultaten

De samenwerking met Castit resulteerde in aanzienlijke verbeteringen voor Fysio van Ginkel:

 • Verhoogde Klanttevredenheid
  Klanten waarderen de duidelijke en boeiende communicatie.

 • Verhoogde Klantbetrokkenheid
  Klanten zijn beter op de hoogte van de diensten, aanbiedingen en belangrijke informatie over de fysiopraktijk, wat leidt tot een verhoogde betrokkenheid.

 • Efficiëntere Communicatie
  Door gebruik te maken van narrowcasting, kan Fysio van Ginkel alle digitale communicatie beheren en voorbereiden in het Castit systeem, middels gepersonaliseerde templates in de gewenste (huis)stijl.

 

Conclusie

Narrowcasting kan een handige tool zijn om patienten in de gezondheidszorg op de hoogte te houden van belangrijke zaken. Dit geldt voor ziekenhuizen en zorgcomplexen, maar ook voor kleinere instellingen zoals Fysio van Ginkel.

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke tool voor digitale communicatie? Castit is bij uitstek geschikt om patienten en bezoekers te informeren. Maak een gratis account aan en verken de mogelijkheden in het systeem of neem contact op bij meer vragen.

Neem contact op!

More works

Castit Digital Signage Resellers

Ontdek hoe narrowcasting voor de horeca branche ook een uitstekende manier kan zijn om de communicatie met gasten te verbeteren.

Lees verder
Connetz using Castit Digital Signage Software

Ontdek hoe Connectz Castit narrowcasting gebruikt om effectiever met medewerkers en klanten te communiceren en hen te informeren

Lees verder
de boer screenshot

Ontdek hoe Castit De Boer Advies & Notariaat hielp de klantbetrokkenheid te verbeteren en hun merkidentiteit te versterken door middel van een robuust en betrouwbaar narrowcasting platform.

Lees verder
Powered by FFWD