digital signage physiotherapy company

Verbeterde Klantcommunicatie bij Fysio van Ginkel

Ontdek hoe narrowcasting een uitkomst kan zijn voor fysiotherapeuten door dit sprekende voorbeeld bij Fysio Van Ginkel!

Maak Kennis Met...

...Fysio Van Ginkel, een praktijk in Ede - Centrum voor al uw houdings- en bewegingsapparaat gerelateerde klachten. Klanten kunnen met of zonder doorverwijzing terecht en samen met een fysiotherapeut worden ze persoonlijk begeleid nar een verbeterde lichamelijke gezondheid. Bij Van Ginkel staat maatwerk voorop.

 

digital signage physiotherapy company 

Uitdagingen van Fysio van Ginkel

Fysio van Ginkel stond voor verschillende uitdagingen:

  1. Diensten, promoties en praktijkinformatie op een effectieve en boeiende manier onder de aandacht brengen bij klanten. 
  2. Snel kunnen inspelen op last-minute veranderingen zonder dat het veel tijd en geld kost om de inhoud te veranderen, zoals bijvoorbeeld bij papieren informatieborden wel het geval is.

 

De Oplossing door Castit

Castit bood een robuust narrowcasting systeem:

  1. Effectieve Presentatie van Diensten en Promoties: Met Castit kan Fysio van Ginkel hun diensten en speciale aanbiedingen op een aantrekkelijke en duidelijke manier presenteren. Dit zorgde ervoor dat cliënten altijd op de hoogte waren zijn van de nieuwste behandelingen en promoties.
  2. Belangrijke praktijkinformatie: Door gebruik te maken van Castit's gebruiksvriendelijke software, kan Fysio van Ginkel waardevolle gezondheidstips en belangrijke praktijkinformatie effectief delen met hun klanten. 
  3. Schaalbaar en Flexibel Systeem: Castit biedt een schaalbaar en flexibel systeem dat eenvoudig kan worden aangepast aan de veranderende behoeften van Fysio van Ginkel. Of het nu gaat om het toevoegen van meer schermen of het aanpassen van de inhoud, Castit zorgt voor gebruiksvriendelijke oplossing.

 

Bereikte Resultaten

De samenwerking met Castit resulteerde in aanzienlijke verbeteringen voor Fysio van Ginkel:

  1. Verhoogde Klanttevredenheid: Klanten waarderen de duidelijke en boeiende communicatie.
  2. Verhoogde Klantbetrokkenheid: Klanten zijn beter op de hoogte van de diensten, aanbiedingen en belangrijke informatie over de fysiopraktijk, wat leidt tot een verhoogde betrokkenheid.
  3. Efficiëntere Communicatie: Door gebruik te maken van narrowcasting, kan Fysio van Ginkel alle digitale communicatie beheren en voorbereiden in het Castit systeem, middels gepersonaliseerde templates in de gewenste (huis)stijl.

 

digital signage physiotherapy company screen

 

Conclusie

Samenvattend, heeft Fysio Van Ginkel in Castit een efficiënte communicatietool gevonden om belangrijke praktijkinformatie en promoties te delen met klanten. Klanten zijn beter geinformeerd en betrokken bij de praktijk. 

Bent u ook op zoek naar een handige tool om te communiceren met klanten, of medewerkers en bezoekers? Maak een gratis account aan en verken de functionaliteiten en apps in het Castit systeem. Wilt u meer weten? Neem contact op. 

 

Neem contact op!

More works

Castit Digital Signage Resellers

Ontdek hoe narrowcasting voor de horeca branche ook een uitstekende manier kan zijn om de communicatie met gasten te verbeteren.

Lees verder
Connetz using Castit Digital Signage Software

Ontdek hoe Connectz Castit narrowcasting gebruikt om effectiever met medewerkers en klanten te communiceren en hen te informeren

Lees verder
de boer screenshot

Ontdek hoe Castit De Boer Advies & Notariaat hielp de klantbetrokkenheid te verbeteren en hun merkidentiteit te versterken door middel van een robuust en betrouwbaar narrowcasting platform.

Lees verder

Samen wisselen we kennis uit, doen we inspiratie op en stemmen we Castit af op uw klanten en uw industrie

Powered by FFWD