Wat verstaat men onder narrowcasting?

Wat verstaat men onder narrowcasting?

Met narrowcasting kun je beeldschermen op afstand van content voorzien. Via online narrowcasting software kun je animaties, video en tekst naar een specifieke player sturen die met het beeldscherm is verbonden. Narrowcasting wordt ook wel digital signage, een digitaal informatiescherm genoemd. U kunt het het beste vergelijken met het starten van een eigen televisie kanaal.
U kunt het gratis gebruiken.

Wat verstaat men onder online narrowcasting software?

Wat verstaat men onder online narrowcasting software?

Narrowcasting software is het centrale punt waar alle content wordt verzameld en opgemaakt. Ook wel narrowcasting software in de cloud genoemd. Door content te creëren en of te uploaden kun je vanuit deze software de beeldschermen op afstand van content voorzien. Met een uitgebreide toolkit wordt het makkelijk om zelf content te maken.

Kun je op Google Chromecast narrowcasting installeren?

Kun je op Google Chromecast narrowcasting installeren?

Castit heeft onlangs een Google TV app gelanceerd en werkt naadloos samen met Chromecast. Met de laatste versie van Chrome Cast in combinatie met Google TV kun je de player van Castit downloaden en starten met uitzenden. De Castit narrowcasting player kun je in de Google play store vinden.

Wat is een narrowcasting player?

Wat is een narrowcasting player?

De narrowcasting player communiceert met de online narrowcasting software. De player die gekoppeld is aan het beeldscherm zorgt ervoor dat de gewenste content op de schermen verschijnt.

Wat kost narrowcasting?

Wat kost narrowcasting?

De online narrowcasting software van Castit is gratis te gebruiken. Daarnaast zijn er diverse prijsmodellen. Als u uw beeldscherm op afstand wil voorzien van content zijn de kosten 19 euro per maand. Heeft u meerdere schermen of specifieke wensen dan doen wij u een aantrekkelijk aanbod. 

Wat bedoelen jullie met gratis narrowcasting software?

Wat bedoelen jullie met gratis narrowcasting software?

Castit is gratis als je de player gebruikt op de computer waar je ook het content management systeem gebruikt. Castit narrowcasting software is op deze manier gratis te gebruiken. 

Welke software heb ik nodig voor narrowcasting?

Welke software heb ik nodig voor narrowcasting?

Voor de player kan je bij Castit speciale software downloaden en installeren. Dat kan op een computer, een tablet, een touchscreen of op het beeldscherm of televisie zelf. Om content naar het scherm te sturen kun je de online software van Castit gebruiken.

Waar kan ik narrowcasting voor gebruiken?

Waar kan ik narrowcasting voor gebruiken?

Met narrowcasting kun je op een professionele wijze het publiek van informatie voorzien. Informatie in de vorm van tekst, animaties en video’s e.d. Uiteraard bepaald u zelf welke informatie voor uw publiek relevant is.

Wat verstaan jullie onder interactieve narrowcasting?

Wat verstaan jullie onder interactieve narrowcasting?

Narrowcasting kun je interactief maken als je in bezit bent van een touchscreen. Dit geeft een extra dimensie aan de informatievoorziening. Cast it is uitermate geschikt om touchscreen applicaties te beheren. Men kan dan informatie opvragen en toegezonden krijgen. Ook de nauwe samenwerking met de mobiel zorgt voor meer interactie met uw publiek. Denk aan stemmen, Qr codes voor extra informatie of het bedienen van uw beeldscherm.

Wat verstaan jullie onder het Castit platform?

Wat verstaan jullie onder het Castit platform?

De software van Castit is zo ontwikkeld dat deze grote netwerken aan beeldschermen en touchscreens aan en een maximale uptime kan garanderen. Cast it software is voorzien van allerlei tools die je niet direct ziet. Het caching mechanisme zorgt ervoor dat bij kleine internetstoring uw beeldscherm gewoon uw content blijft afspelen. Onze health monitor zorgt ervoor dat u preventief kunt acteren en eventueel op afstand uw player kunt herstarten. Castit beschikt ook over een zogenoemde kiosk mode voor touchscreen applicaties.

Wat bedoelen jullie met second screen?

Wat bedoelen jullie met second screen?

Als u een touchscreen of een kiosk wil inzetten zodat uw publiek of bezoekers informatie kan opvragen dan hebben wij daar een unieke tool voor. Met onze second screen technologie start het tweede onderliggende scherm nadat men het scherm heeft aangeraakt. Castit beschikt ook over een sensor die detecteert of er iemand dichtbij het scherm staat. Een ideale manier om een touchscreen applicatie, bijvoorbeeld een digitale receptie met onze narrowcasting software te combineren.

Wat zijn Castit Apps?

Wat zijn Castit Apps?

Castit Apps halen automatisch informatie op van diverse databronnen. De apps zijn gratis en kunt u eenvoudig gebruiken. Bij narrowcasting apps kan u denken aan trein, weer, verkeersinformatie, nieuws en sociale media.Wilt u een app door ons laten ontwikkelen voor intern gebruik geheel op maar voor u gemaakt dan kan dat uiteraard ook.

Ik heb een beeldscherm hoe kan ik narrowcasting installeren?

Ik heb een beeldscherm hoe kan ik narrowcasting installeren?

Door onze software te downloaden via onze website en te installeren op uw beeldscherm, computer of Chromecast met Google TV. Uiteraard kunt u ook een mediaplayer bij ons afnemen.

Waar staat Castit voor?

Waar staat Castit voor?

Castit, is narrowcasting software die staat voor innovatie en multi inzetbaarheid met uitstekende professionele support. Castit is onlangs door Finances Online uitgeroepen tot Rising Star in 2023 en neemt in hoog tempo de narrowcasting markt over. Het is gebruiksvriendelijk, heeft een breed scala aan functionaliteiten en is gemakkelijk te integreren met allerlei soorten interne systemen.

U kunt het gratis gebruiken zolang u wilt, upgraden naar een betaald plan, of het laten aanpassen aan de behoeften van uw organisatie. Met deze digital signage software is alles mogelijk, en levenslange ondersteuning is gegarandeerd. Na de implementatie staat u er niet alleen voor. Castit is een uitstekende keuze voor het uitzenden van relevante informatie naar schermen en het verbeteren van de bezoekerservaring.

Kan ik re-seller worden van Castit en wat kunnen jullie beteken?

Kan ik re-seller worden van Castit en wat kunnen jullie beteken?

Castit heeft als en van de keypoints het optimaal ontzorgen van onze partners. U kunt een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Cast it is selectief in het samenwerken met partners ten einde de beloofde kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Met Castit hebben we als doel u volledig te ontzorgen, een hoge uptime te garanderen en de installatie zo makkelijk mogelijk te maken op uw eigen geselcteerde harware.

Castit geeft u de mogelijkheid om uw eigen te klanten te beheren en te monitoren via onze healthmonitor. Indien nodig bieden we op een snelle manier ondersteuning via onze professionele support desk.  Uiteraard blijven we dan bescheiden op de achtergrond. Het zijn tenslotte uw klanten. We maken graag een afspraak

Wie is de ontwikkelaar van Castit?

Wie is de ontwikkelaar van Castit?

Castit is ontwikkeld door Future Forward. WIj bevinden ons al sinds 1999 op de interactieve narrowcasting markt. Het ontwikkelen van complexe touchscreen applicaties op maat maar ook als SaaS oplossing zoals digitale receptie software. Future Forward is tevens eigenaar van touchscreen.nl