Krachten bundelen met Castit

Krachten bundelen met Castit

Sinds 2010 toonaangevend in de Digital Signage markt!

Door de samenwerking aan te gaan met Castit heeft u niet alleen toegang tot onze geavanceerde software, maar kunt u tevens gebruik maken van alle kennis en ervaring die wij de afgelopen 20 jaar hebben opgebouwd. Ons team van experts heeft als doel een waardevolle oplossing te ontwikkelen voor uw bedrijf - of u nu een partner, reseller of klant bent.

Professionele ondersteuning

Professionele ondersteuning

Bescheiden op de achtergrond

Achter de schermen zijn wij voortdurend bezig om ervoor te zorgen dat uw digital signage up-and-running is en optimaal werkt. Onze narrowcasting software is compatibel met meerdere platformen en is binnen slechts een paar stappen klaar om te gebruiken. Met een op maat gemaakt CMS en uw eigen toestemmingssysteem en monitoring tool bent u altijd in charge.

Wanneer u extra ondersteuning nodig heeft, staat ons support team altijd klaar om u te helpen. En voor klanten die een specifieke functionaliteit nodig hebben, breiden wij onze software graag uit.

Interessant verdienmodel en ook nog leads

Interessant verdienmodel en ook nog leads

Dat heeft het Castit partnerprogramma voor u in petto

Met ons partnerprogramma krijgt u niet alleen toegang tot onze software, maar genereren wij ook leads voor u in uw regio. Met onze marketingkennis zorgen wij ervoor dat u een goede positie krijgt op de markt!

Bent u benieuwd of wij al een partner / re-seller hebben in uw regio? Ontdek het vandaag nog!

En ga de samenwerking met ons aan.

Ja, ik wil mijn scherpe inkoop tarieven weten.

Hardware onafhankelijk voor AV bedrijven

Hardware onafhankelijk voor AV bedrijven

U kiest de hardware, wij verzorgen de software.

Omdat onze narrowcasting software flexibel en veelzijdig is, kunnen we het aanpassen aan bijna elke hardware die u al in huis heeft. We zijn “player independent”, wat inhoudt dat u zelf uw gewenste players en monitors kunt kiezen. Bovendien is ons partnerprogramma goed betaalbaar en passend voor ieder budget.

De touwtjes in handen met Castit

De touwtjes in handen met Castit

Een uitgebreid CMS en Monitoring Tool voor ICT bedrijven


Bent u een ICT bedrijf en houdt u graag zelf de touwtjes in handen? Castit biedt een uitgebreide monitoring tool waarmee u de schermen eenvoudig kunt beheren en aansturen. In onze gebruiksvriendelijke Castit omgeving heeft u een duidelijk overzicht van uw klanten. Met ons efficiënte platform zijn onnodig ingewikkelde systemen verleden tijd!

Castit voor studenten

Castit voor studenten

Scripties en afstudeeropdrachten

Bent u een student die geïnteresseerd is in narrowcasting oplossingen? Het Castit team ontvangt u met open armen. We helpen u graag verder met uw afstudeeropdracht of scriptie. Een aantal studenten heeft hun opdracht al bij ons afgerond. Of u nu communicatie, IT, marketing, of iets anders studeert, wij staan open voor samenwerking!

Castit voor iedereen die mogelijkheden ziet

Castit voor iedereen die mogelijkheden ziet

Neem vandaag nog contact op - en laten we de handen ineen slaan

Bent u een bedrijf in een bepaalde branche en ziet u mogelijkheden om samen waarde toe te voegen? Elke dag zijn we samen met onze experts en partners bezig om Castit verder te verbeteren, uit te breiden en nieuwe technologische ontwikkelingen te adopteren.

Samenwerken betekent kennis delen, inspiratie opdoen en Castit verder afstemmen op uw klant of branche. We kunnen vandaag nog beginnen met de samenwerking.