Slidecreator

De slidecreator is een onderdeel van de gratis narrowcasting software CastIt en geeft u de mogelijkheid om eenvoudig een presentatie voor uw informatiescherm te maken. U kunt de template van uw presentatie opslaan en deze later nog een keer gebruiken om snel en gemakkelijk aanpassingen te maken. Denk bijvoorbeeld aan prijs- of programmawijzigingen. Afbeeldingen, tekst, vormen en posities zijn onderdelen van deze toolkit in de online digital signage software. Met een beetje gevoel voor design kunt u al prima uit de voeten.

Bibliotheek

De bibliotheek stelt u in staat om alle denkbare items in de cloud op te slaan en deze later vanaf elke (willekeurige) computer naar het betreffende informatiescherm uit te zenden of aan de tijdlijn van een uitzending te kunnen toevoegen. Tevens kunt u de bestanden onderbrengen in verschillende mappen om overzicht te creëren.

Apps en integrations

Met CastIt narrowcasting software kun je met behulp van apps bestaande informatie vanaf het web koppelen aan een scherm en uitzending. Denk hierbij aan Facebook, nieuws, treintijden etc. Dergelijke CastIt digital signage apps kunnen we ook voor uw organisatie ontwikkelen door een koppeling te maken met uw bestaande software. Op deze manier bespaart u veel tijd, omdat u geen informatie dubbel hoeft in te voeren. Wij ontwikkelen specifiek een CastIt narrowcasting app in uw huisstijl en de daarbij behorende koppeling met uw bestaande software, en voila, uw CastIt narrowcasting app wordt automatisch voorzien van informatie. Op deze manier heeft u altijd een actueel informatiescherm!

"Second screen"

"Second screen"

Castit heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van (touchscreen) applicaties/apps. Denk hierbij aan digitale recepties, digitale bewegwijzering, digitale plattegronden, self service kiosken, bestelzuilen en registratie- en bestelsystemen. Het Castit digital signage platform is dan ook speciaal ontwikkeld om dergelijke touchscreen applicaties als tweede scherm te kunnen ondersteunen teneinde een hoge uptime en professionele monitoring te kunnen garanderen.

Deze touchscreen applicaties draaien als een "Second Screen" en zijn perfect om met digital signage te combineren. Gedurende de tijd dat het scherm ongebruikt t blijft, kan deze net zo goed een uitzending draaien en bezoekers van relevante informatie voorzien. Als het scherm dan weer wordt aangeraakt, -wordt de touchscreen applicatie onmiddellijk gestart-. Zo zorgt een ‘Second Screen’, ervoor dat Castit digital signage een interactieve oplossing kan draaien met een voor jouw nog hogere attentiewaarde. Vraag naar de mogelijkheden 0181-413112

Playlist

Playlist

Met de gratis CastIt narrowcasting software kunt u zoveel mogelijk afspeellijsten maken als u wilt. Een afspeellijst is een uitzending. U kunt diverse afspeellijsten maken, elk met een ander thema. Denk bijvoorbeeld aan verschillende afspeellijsten voor verschillende tijdstippen of doelgroepen. U kunt de afspeellijst vullen met media-items uit de bibliotheek en de tijd per onderdeel (hiervan) instellen. Met behulp van de timer kunt u automatisch het scherm van afspeellijst laten wisselen.

Screen to Mobile (optioneel)

Screen to Mobile (optioneel)

Met CastIt digital signage software kunt u eenvoudig meer informatie aan het publiek bieden via de Screen to Mobile functionaliteit . Hiermee genereert u een getal of QR code die op een willekeurige slide kan worden toegevoegd.. Als De ‘bezoeker met zijn mobiele telefoon de QR code scant of het getal invoert dat op het informatiescherm staat vermeld wordt hij op zijn mobiele telefoon automatisch doorverwezen naar de juiste webpagina . Zo kunt u aanvullende video’s, enquettes, PDF’s, webpagina's of elke andere wenselijke informatiebron eenvoudig via het informatiescherm met uw bezoekers delen. Handig, want narrowcasting is er om duidelijk leesbare en korte informatie te tonen en zo uw scherm overzichtelijk te houden. Dit is een uitstekende oplossing als aanvulling op uw narrowcastingsyteem.

Kanalen

Kanalen

Castit narrowcasting geeft u de mogelijkheid om grote netwerken van informatieschermen op een eenvoudige wijze te beheren en van content te voorzien. De locaties van de verschillende schermen binnen een (groot) netwerk worden op een overzichtelijke manier weergegeven. Zo kunt u op een gemakkelijke manier de juiste content naar het juiste informatiescherm of de groep informatieschermen toesturen. Daarnaast geeft de Castit digital signage software u de mogelijkheid om het volume van elk informatiescherm aan te passen of deze van een ‘tickertape’ - een lopende informatiebalk - te voorzien.

Screen preview

Screen preview

Natuurlijk wilt u eerst weten hoe de informatie op de digital signage schermen eruit zal komen te zien, zeker als u meerdere schermen beheert. Of misschien wilt u uw collega even laten zien hoe het informatiescherm eruit komt te zien. Hiervoor heeft Castit narrowcasting een handige screen preview in de software ingebouwd. Hiermee kunt u vooraf de uitzending(en) bekijken of kunt u zien welke uitzendingen er momenteel worden afgespeeld.

Schermen

Schermen

Eén van de specifieke kenmerken is dat onze digital signage software op vele platformen kan draaien. Denk hierbij aan digital signage Linux, Android, Windows etc. Het voordeel hiervan is dat u vaak geen externe media player nodig heeft om ons narrowcasting systeem te installeren op televisies en tablets. Wilt u echter beschikken over meer computerkracht voor bijvoorbeeld video’s met een hoge resolutie of zware apps? Of wilt u dat Castit narrowcasting ook offline kan draaien, bijvoorbeeld op locaties met een slechte internetverbinding? Vraag dan naar de mogelijkheden. Wij hebben namelijk een speciale media-player ontwikkeld, die u hiervan kunt voorzien.

Creëer unieke en actuele content in je eigen gebruiksvriendelijke webomgeving. Gebruik het gratis (geen creditcard nodig)!

Ja, ik wil het Gratis gebruiken

Interactive

Schermen monitoring

Heeft u een professionele IT-afdeling en wilt u zelf het beheer doen van de informatieschermen? Dat kan met de Castit narrowcasting monitoring tool, waarmee u op eenvoudige wijze kunt zien welke screens up en running zijn en op welke locatie. Het kan natuurlijk zijn dat er een storing optreedt. Met de Castit monitoring tool voorkomt u dat u hier pas maanden later achter komt en kunt u direct ingrijpen.

Future Proof

Branding

U wilt uw informatiescherm natuurlijk kunnen voorzien van uw eigen branding. Ook dit is mogelijk met Castit narrowcasting. Bovendien kunt u een channel logo toevoegen, zodat u zogezegd over uw eigen TV-kanaal beschikt. Ook uw slides en tickertape kunt u aanpassen aan uw huisstijl om ervoor te zorgen dat het informatiescherm geheel in lijn ligt met de branding.

App Marketplace

Slide animaties

De afwisseling van uw content gaat gepaard met een zogenoemde overgang of transitie. Wij bieden daarvoor verschillende opties, zodat uw overgangen de maximale attentiewaarde krijgen. Overgangen die van links naar rechts gaan of transparant, vervormd, etc. zijn, zorgen ervoor dat het informatiescherm aandacht trekt wanneer deze van slide gaat wisselen.

Slide-creator

Personal settings

Castit digital signage software beschikt over de functionaliteiten om uw setting te veranderen. Dit beperkt zich niet alleen tot zaken zoals het wijzigen van uw wachtwoord, maar omvat ook de instellingen van de apps. Als u bijvoorbeeld een ander account wilt instellen voor Facebook kunt u dit eenvoudig aanpassen.

Feature-placeholder-02

Partners

Castit narrowcasting heeft inmiddels vele partners. Van partners die Castit narrowcasting inzetten als advertentiekanaal tot AV-bedrijven die de garantie willen hebben dat wij snel reageren en hen geheel ontzorgen. Ook hebben we partners kunnen helpen die nog meer mogelijkheden wilden hebben, door specifieke apps voor hun business op het CastIt digital signage platform te ontwikkelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan apps die de energiehuishouding moeten weergeven of video’s moeten kunnen livestreamen. Dit is allemaal mogelijk omdat de Castit narrowcasting software door Future Forward zelf is ontwikkeld en zo extra features kunnen toevoegen of aanpassingen kunnen doen, die het voor uw verkoop een stuk eenvoudiger gaan maken.

Castit biedt u een voordeliger tarief als u partner wilt worden. Vraag eens naar de mogelijkheden, of laten we eens brainstormen! Bel 0181-413112.