Gebruiksvriendelijke toolkit

De Castit toolkit heeft handige features waarmee u op eenvoudige wijze uw publiek kunt engageren.

Slidecreator

De slidecreator geeft u de mogelijkheid om eenvoudig een presentatie te maken. U kunt de template van uw presentatie opslaan en deze later gebruiken om snel en gemakkelijk aanpassingen te maken. Denk bijvoorbeeld aan prijs- of programmawijzigingen. Afbeeldingen, tekst, vormen en posities zijn onderdelen van deze toolkit. Met een beetje gevoel voor design kunt u al prima uit de voeten.

Bibliotheek

De bibliotheek stelt u in staat om alle denkbare items in de cloud op te slaan en deze later vanaf elke (willekeurige) computer aan het betreffende informatiescherm of de tijdlijn te kunnen toevoegen. Tevens kunt u de bestanden op een overzichtelijke wijze structureren door middel van mappen.

Apps en integrations

Met behulp van de apps wordt bestaande informatie vanaf het web gekoppeld aan een scherm. Denk hierbij aan Facebook, nieuws, treintijden etc. Dergelijke apps kunnen we ook voor uw organisatie ontwikkelen aan de hand van uw bestaande software. Op deze manier bespaart u veel tijd, omdat u geen informatie dubbel hoeft in te voeren. Wij ontwikkelen een app in uw huisstijl met de daarbij behorende koppeling met uw bestaande software en voila, uw app wordt automatisch voorzien van informatie. Op deze manier heeft u altijd een actueel informatiescherm!

Second screen applicatie

Second screen

Castit heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van (touchscreen) applicaties/apps. Denk hierbij aan digitale recepties, digitale bewegwijzering en registratie- en bestelsystemen. Het Castit-platform is dan ook speciaal ontwikkeld om dergelijke apps te kunnen ondersteunen teneinde een hoge uptime en professionele monitoring te kunnen garanderen.

Deze touchscreen applicaties draaien als een Second Screen en is een mooi middel om met narrowcasting te combineren. Gedurende de tijd dat het scherm onaangeraakt blijft, kan deze net zo goed een uitzending draaien en bezoekers van relevante informatie voorzien. Als het scherm dan weer wordt aangeraakt, -wordt de vorige applicatie onmiddellijk gestart-. Zo is er sprake van een ‘ Second Screen’, dat Castit een interactieve oplossing maakt met een voor jouw nog hogere attentiewaarde. Vraag naar de mogelijkheden 0181-413112

Afspeellijst in werking

Playlist

U kunt zoveel mogelijk afspeellijsten maken als u wilt. Een afspeellijst is een uitzending. U kunt diverse afspeellijsten maken, elk met een ander thema. Denk bijvoorbeeld aan verschillende afspeellijsten voor verschillende tijdstippen of doelgroepen. U kunt de afspeellijst vullen met media-items uit de bibliotheek en de tijd per onderdeel (hiervan) instellen. Met behulp van de timer kunt u automatisch het scherm van afspeellijst laten wisselen.

Meerdere apparaten

Screen to Mobile (optioneel)

Om eenvoudig meer informatie aan de kijker te kunnen bieden hebben wij een Screen to Mobile app ontwikkeld. Hiermee genereert u een nummer die op een willekeurige slide wordt toegevoegd met een daarbijbehorend webadres. De kijker kan dan eenvoudig naar het webadres gaan op zijn mobiele telefoon en het nummer die op de slide wordt getoond, invoeren om vervolgens op de juiste pagina terecht te komen. Bijbehorende video’s, enquettes, PDF’s, webpagina’s van uw bedrijf of elk wenselijke informatiebron kunnen dan eenvoudig bereikt worden. Handig, want narrowcasting is er om duidelijk leesbare en korte informatie te tonen en houdt zo uw scherm overzichtelijk. Een uitstekende oplossing als aanvulling op uw narrowcastingsyteem

Instellingen kanaal

Kanalen

Castit geeft u de mogelijkheid om grote netwerken van informatieschermen op een eenvoudige wijze te kunnen beheren en van content te kunnen voorzien. De locaties van de verschillende schermen binnen een (groot) netwerk worden op een overzichtelijke manier weergegeven. Zo kunt u op een gemakkelijke manier de juiste content naar het juiste informatiescherm of de groep informatieschermen toesturen. Daarnaast geeft Castit u de mogelijkheid om het volume van elk informatiescherm aan te passen of deze van een ‘ tickertape’ - een lopende informatiebalk - te voorzien.

Voorbeeld uitzending

Screen preview

Natuurlijk wilt u eerst weten hoe de informatie op de schermen zal worden getoond, zeker als u meerdere schermen beheert. Of misschien wilt u uw collega even laten zien hoe het informatiescherm eruit komt te zien. Hiervoor heeft Castit een handige screenpreview ingebouwd. Hiermee kunt u vooraf de uitzending(en) bekijken of kunt u zien welke uitzending(en) er momenteel worden afgespeeld.

Keuze systemen

Schermen

Een van de specifieke kenmerken is dat onze software op vele platformen kan draaien. Denk hierbij aan Linux, Android, Windows etc. Het voordeel hiervan is dat u vaak geen externe media player nodig heeft om ons systeem te installeren op televisies en tablets. Wilt u echter beschikken over meer computerkracht voor bijvoorbeeld video’s met een hoge resolutie of zware apps? Of wilt u dat Castit ook offline kan draaien, bijvoorbeeld op locaties met een slechte internetverbinding? Vraag dan naar de mogelijkheden. Wij hebben namelijk een speciale media-player ontwikkeld, die u hiervan kunt voorzien.

Creëer unieke en actuele content in je eigen gebruiksvriendelijke webomgeving. Gebruik het Gratis

Interactive

Player monitoring

Heeft u een professionele IT-afdeling en wilt u zelf het beheer doen van de informatieschermen? Dat kan met de Castit monitoring tool, waarmee u op eenvoudige wijze kunt zien welke screens up en running zijn en op welke locatie. Het kan natuurlijk zijn dat er een storing optreedt. Met de Castit monitoring tool voorkomt u dat u hier pas maanden later achter komt en kunt u direct ingrijpen.

Future Proof

Branding

U wilt uw informatiescherm natuurlijk kunnen voorzien van uw eigen branding. Ook dit is mogelijk met Castit. Bovendien kunt u een channel logo toevoegen, zodat u zogezegd over uw eigen TV-kanaal beschikt. Ook uw slides en tickertape kunt u aanpassen aan uw huisstijl om ervoor te zorgen dat het informatiescherm geheel in lijn ligt met de branding.

App Marketplace

Slide animaties

De afwisseling van uw content gaat gepaard met een zogenoemde overgang of transitie. Wij bieden daarvoor verschillende opties, zodat uw overgangen de maximale attentiewaarde krijgen. Overgangen die van links naar rechts gaan of transparant, vervormd, etc. zijn, zorgen ervoor dat het informatiescherm aandacht trekt wanneer deze van slide gaat wisselen.

Slide-creator

Personal settings

Castit beschikt over de functionaliteiten om uw setting te veranderen. Dit beperkt zich niet alleen tot zaken zoals het wijzigen van uw wachtwoord, maar omvat ook de instellingen van de apps. Als u bijvoorbeeld een ander account wilt instellen voor Facebook kunt u dit eenvoudig aanpassen.

Feature-placeholder-02

Partners

Castit heeft inmiddels vele partners. Van partners die Castit inzetten als advertentiekanaal tot AV-bedrijven die de garantie willen hebben dat wij snel reageren en hen geheel ontzorgen. Ook hebben we partners kunnen helpen die nog meer mogelijkheden wilden hebben, door specifieke apps voor hun business te ontwikkelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan apps die de energiehuishouding moeten weergeven of video’s moeten kunnen livestreamen. Dit is allemaal mogelijk omdat we Castit zelf hebben ontwikkeld en zo extra features kunnen toevoegen of aanpassingen kunnen doen, die het voor uw verkoop een stuk eenvoudiger gaan maken.

Castit biedt u een voordeliger tarief als u partner wilt worden. Vraag eens naar de mogelijkheden, of laten we eens brainstormen! Bel 0181-413112 of let’s have a chat!